Multiprodukterna som kommer rädda din dag

Produkter som har flera användningsområden är livet hörrni. Ska du iväg tar det lite plats i väskan, är perfekt att ha när du reser och gör make-up processen betydligt enklare. Minimalistiskt javisst!

Anna-Sara

Cheeky lips

Läppfärg och rouge i samma färg? Ja, tack! Förutom att det är smidigt att slippa ha med sig ett puderrouge som alltid går sönder i väskan skapar det en väldigt samlad look att ha läppar och kinder i samma nyans.

Get that pout on

Vill du ha putigare läppar (relativt) naturligt samtidigt som du återfuktar dem? Testa en lip plumper. Kör på ett utan färg så kan du måla vilket läppstift eller glans ovanpå samtidigt som du får superfräscha och mjuka läppar.

Nails & lips

Trött på torra nagelband och läppar? Vi vet hur det blir! Ska man verkligen behöva släpa med sig handkräm, nagelolja och läppbalsam exakt överallt. Nej, säger vi! Använd Burt’s Bees Cuticle Cream till ALLT. En riktig multiprodukt som tar väldigt lite plats. Perfekt!

 

Whipped Lip & Cheek Soufflé

NYX professional Makeup

Vi rekommenderar den snygga färgen Plush!

Läs mer

Volume Lip Balm

Proclé

Ger en transparent glans och putiga läppar

Läs mer

Lemon Butter Cuticle Cream

Burt's Bees

Fräsch med doft av citron

Läs mer

Don’t choose

Vem vill inte vårda huden under dagen också utan att behöva ge upp en fin bas? Tur för dig att det finns foundations som inte bara täcker utan samtidigt är ett serum och verkar på din hy – samtidigt som den täcker.

Brown is the new black

Hitta en allsidig brun eyeliner. Du kommer att kunna använda den till allt. Förutom användningsområdet som faktisk eyeliner funkar kan det funka till dina ögonbryn, att göra fräknar med eller (om den är krämig!) en lättare contour. Perfekt att ha i väskan.

Läs också: Så lyckas du med din eyeliner

Shimmer and glow

Allt du behöver är en bronzer och en ljusrosa, skimrig ögonskugga. Använd bronzern som ögonskugga och ögonskuggan som highlighter. Kanske inte samtidigt men you get the point. Ännu en look med färre produkter som leder till ett snyggt, samlat intryck.

Läs också: 6 klassiska sminkningar du bara måste kunna
Slipp torra läppar – vi har knepen!

Bareskin Pure Brightening Serum Foundation

bareMinerals

P.S inbyggd SPF!

Läs mer

Jeweled Eye Pencil

glominerals

I färgen antique

Läs mer

AMC Pure Pigment Eye Shadow

INGLOT

Nummer 12 är perfekt!

Läs mer
Tipsa dina vänner!