Brun utan sol

Bäst i test: Brun utan sol

Föredrar du skuggläge men vill ha en solkysst färg? Vi som jobbar på NordicFeel har testat flera brun utan sol och här listar vi våra topp 5.

Alexandra

Brun utan sol

Topp 5 brun utan sol

Ger en naturlig färg

Natural Tanning Spray från Marc Inbane är en spray som torkar snabbt, utan att skapa ränder. Produkten ger ett naturligt och jämnt resultat – precis som den brännan du får från solen! Använd gärna tillsammans med Powder Brush.

Betyg: 4,6/5

Sista minuten-räddaren

1 Hour Tan från Cocoa Brown är en prisvärd och snabbverkande brun utan sol som ger dig en solkysst färg på ett kick! Applicera produkten och vänta mellan 1 till 3 timmar beroende på vilket resultat du vill ha. Finns i tre olika nyanser.

Tips! Om du tycker det är svårt att veta hur lång tid du ska låta produkten verka kan du först testa på ett mindre område, till exempel på underarmen.

Betyg: 4,5/5

Perfekt för nybörjaren

Radiance-Plus Golden Glow Booster från Clarins är brun-utan-sol droppar som du blandar med din ordinarie hudvårdsprodukt. Produkten ger en fin brun nyans och har dessutom en behaglig doft.

Blanda dagligen 3 droppar med valfri dag- eller nattkräm tills du fått önskat resultat.  Finns även för kroppen här.

Betyg: 4,2/5

Lättarbetad

Self Tan Bronzing Mousse från St. Tropez är en tonande mousse som anpassar sig till din egna hudton och ger ett mjukt, smidigt resultat. Perfekt när du vill ha en lätt solkysst look snararen än sju dagar på Mallis-brännan.

Betyg: 4,1/5

Lyx på burk

Delicious Self Tanning Cream från Clarins ger en lyxig känsla då den innehåller äkta extrakt från kakaoböna och kakaosmör. Produkten har en fin kolafärg som gör det enkelt att veta var du applicerar.

Betyg: 3,9/5

Här hittar du alla brun utan sol.

Här kan du läsa om hur du på bästa sätt applicerar din brun utan sol.

Shoppa brun utan sol:

1. Natural Tanning Spray

Marc Inbane
Läs mer

2. 1 Hour Tan

Cocoa Brown
Läs mer

3. Radiance-Plus

Clarins
Läs mer

4. Self Tan

St. Stropez
Läs mer

5. Delicious Self Tanning Cream

Clarins
Läs mer

Bäst i test brun utan sol

Personer som jobbar på NordicFeel testar brun utan sol där resultat, konsistens och känsla bedöms. Recensionerna sammanställs sedan och ett medelbetyg räknas ut.

Tipsa dina vänner!