Brun utan sol

Bäst i test: Brun utan sol

Föredrar du skuggläge men vill ha en solkysst färg? Vi som jobbar på Nordicfeel har testat flera brun utan sol och här listar vi våra topp fem.

Alexandra

Brun utan sol

Topp 5 brun utan sol

1. Ger en naturlig färg

Face Lotion från Ida Warg är en lotion som torkar snabbt, utan att skapa ränder. Produkten ger ett naturligt och jämnt resultat – precis som den brännan du får från solen! Vi gillar att produkten är vegansk samt parfym- och doftfri.

Betyg: 4,6/5

 1. Self-Tanning Face Lotion 50 ml

  IDA WARG Beauty

2. Sista minuten-räddaren

1 Hour Tan från Cocoa Brown är en prisvärd och snabbverkande brun utan sol som ger dig en solkysst färg på ett kick! Applicera produkten och vänta mellan 1 till 3 timmar beroende på vilket resultat du vill ha. Finns i tre olika nyanser.

Tips! Om du tycker det är svårt att veta hur lång tid du ska låta produkten verka kan du först testa på ett mindre område, till exempel på underarmen.

Betyg: 4,5/5

 1. 1 Hour Tan 150 ml

  Cocoa Brown
 2. 1 Hour Tan 150 ml

  Cocoa Brown
 3. 1 Hour Tan 150 ml

  Cocoa Brown
  119 kr Tillfälligt slut

3. Perfekt för nybörjaren

Self Tan Drops är brun utan sol-droppar som du blandar med din ordinarie hudvårdsprodukt. Produkten ger en fin brun nyans och har dessutom en behaglig doft. Bygger gradvis upp en jämn brun ton.

Betyg: 4,0/5

 1. Luminous Bronze 30 ml

  Löwengrip

4. Lättarbetad

Self Tan Bronzing Mousse från St. Tropez är en tonande mousse som anpassar sig till din egna hudton och ger ett mjukt, smidigt resultat. Perfekt när du vill ha en lätt solkysst look snararen än sju dagar på Mallis-brännan.

Betyg: 3,9/5

 1. Self Tan 240 ml

  St.Tropez

5. Lyx på burk

Delicious Self Tanning Cream från Clarins ger en lyxig känsla då den innehåller äkta extrakt från kakaoböna och kakaosmör. Produkten har en fin kolafärg som gör det enkelt att veta var du applicerar.

Betyg: 3,6/5

Här hittar du alla brun utan sol.

Här kan du läsa om hur du på bästa sätt applicerar din brun utan sol.

Bäst i test brun utan sol

Personer som jobbar på Nordicfeel testar brun utan sol där resultat, konsistens och känsla bedöms. Recensionerna sammanställs sedan och ett medelbetyg räknas ut.

Tipsa dina vänner!