Bröllopsbuketter

Så matchar du sminket till din brudbukett

Du har har hittat klänningen och vet vilken frisyr du vill ha på din speciella dag – men hur är det med bröllopsbuketten? Här visar vi blomstertrenderna just nu och hur du matchar sminket till din bukett.

Alexandra

Bröllopsbuketter

Bröllopsbuketter

I takt med att brudklänningarna förvandlats från yviga maränger till mer smalare silhuetter i vintagespets eller sidenchiffong har bröllopsbuketterna gått från att vara strikta rosbindningar till mer organiska buketter fyllda av naturligt liv.

Långa band, råa snören och utstickande blommor i naturlig form får gärna agera viktiga detaljer för en bukett med mer personlighet – precis som naturliga blommor i håret. Här visar vi tre trender vi gillar extra i år och vilka makeuprodukter som matchar till!

Wild Garden

Spännande nya blomsterkombinationer i olika nyanser av pastell matchat med en gråtonad grön bas av hängande eucalyptus känns väldigt 2019. Låt blommorna få visa sitt naturliga växtsätt genom att inte vara bundna för hårt, utan den organiska charmen kommer utav av att låta dem sticka upp eller hänga ned. Det operfekt buskiga är det perfekta!

Så matchar du sminket

Passar tillsammans med neutrala läppar och soft, sotad ögonmakeup i pastell och mullvad.

 1. Natural Lip Perfector 12 ml

  Clarins
 2. Nude Palette Eyeshadow 9 ml

  Max Factor

Bohowhite

Vita brudbuketter är en trend som inte dalar och passar såväl den klassiska bruden som den romantiskt bohochica. Men tänk bortom vita rosor och brudslöja – nu ska buketten gärna bindas med långa romantiska band av spets och innehålla en stor dos spännande gröna blad och en blandning av vita romantiska och gärna lite ovanliga blommor.

Så matchar du sminket

Passar tillsammans med mycket highlighter som ger en lysterfull hy och ett ljusrosa mattare gloss på läpparna.

 1. Glow UP Palette

  OFRA Cosmetics
  589 kr Tillfälligt slut

All that colours

Djärva färger, gärna i olika mörka nyanser av lila, blått, gult och rött en trend som syns allt mer under 2019. Tänk regnbågens alla färger och låt en eller flera färger få färga temat på hela er bröllopsplanering. Desto buskigare, mer vilt och vackert desto bättre. Den mer vågade låter färgstarka blommor få liv i såväl håret, som runt halsen som i en yvig bukett i handen.

Så matchar du sminket

Passar en mer färgstark makeup i övrigt med en mer markerad ögonmakeup och starkt korallrosa läppar.

 1. Flawless Satin Moisture Foundation 30 ml

  Sensai
Tipsa dina vänner!