Bäst i test: torrschampo

Detta inlägg är till dig som letar efter det perfekta torrschampot! Vi som jobbar på NordicFeel har testat flera varianter och här listar vi våra topp 5!

Alexandra

1. Vegansk Produkt

Maria Nila Dry Schampoo

Dry Shampoo från Maria Nila är ett perfekt torrschampo som tar bort den feta känslan och samtidigt ger en fin volym till håret. Doften är behaglig och ger ett frisk resultat. Ett stort plus för att produkten endast innehåller 100 % veganska ingredienser.

Betyg: 4,8/5

 1. Dry Shampoo 250 ml

  Maria Nila

2. Budgetprodukt för alla hårfärger

Batiste Dry Schampoo

Dry Shampoo Dark & Deep Brown från Batiste innehåller mörka färgtoner och passar därför ypperligt för mörka hår. Håret känns naturligt fräscht direkt efter användning vilket ger pluspoäng. Produkten har en ganska söt doft som känns behaglig.

Finns även med ljusbrun nyans: Medium & Brunette och blonda färgtoner: Light & Blonde.

Betyg: 4,7/5

 1. Dry Shampoo Dark & Deep Brown 200 ml

  Batiste

3. Ger snygg volym och textur

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo

Dryclean Dry Shampoo från Lernberger Stafsing passar främst hårtyper som behöver extra volym och stadga. Håret får en otrolig volym och kan med fördel användas i hela håret. Den har en härlig doft av bergamott, päron, äpple och vanilj.

Finns även med bruna färgpigment: Dryclean Dry Shampoo (Brown) och svarta pigment: Dryclean Dry Shampoo (Black).

Betyg: 4,4/5

 1. DryClean Spray 300 ml

  Lernberger Stafsing

4. Perfekt för fint hår

Sebastian Drynamic

Drynamic från Sebastian tar bort den feta känslan och ger ditt hår mycket stadga – perfekt för dig som har fint hår som lätt glider. Spraya varsamt om du inte vill ha allt för mycket textur i håret. God och behaglig doft som inte tar över.

Betyg: 4,3/5

 1. Drynamic 212 ml

  Sebastian Professional

5. Ger en lyxig känsla

Löwengrip Care & Color Good To Go

Good To Go från Löwengrip är ett effektivt torrschampo som snabbt ger en ren och fräsch känsla utan att produkten känns tung i håret. Detta torrschampo ger mycket stadga och passar därför dig som vill ha lite mer volym. God doft av caramel men tyvärr kan doften upplevas som ganska markant.

Betyg: 4/5

 

 1. Good To Go 100 ml

  Löwengrip

Här hittar du alla torrschampon.

Läs också 10 tips på hur du får ett långt och friskt hår.

Bäst i test torrschampo

Personer som jobbar på NordicFeel testar torrschampon där doft, konsistens och känsla bedöms. Recensionerna sammanställs sedan och ett medelbetyg räknas ut.

Tipsa dina vänner!