Topplista, mascara, kvinna applicerar mascara

Topplista mascara

Vill du uppdatera din sminkväska med en ny mascara? Kolla in vår topplista med de bäst säljande mascaror just nu.

Nordicfeel Lifestyle

Topplista, mascara, kvinna applicerar mascara

Vill du uppdatera sminkväskan eller behöver du en ny mascara? Är du osäker på vilken den bästa mascaran är? Vi har samlat våra kunders favoriter för att göra ditt beslut lite enklare. Kanske kan du hitta en ny favorit eller återupptäcka en mascara som du haft tidigare. I topplistan kan du hitta mascaror i olika prisklasser och som ger olika resultat.

Hitta din ögonfransstil

Olika mascaror och mascaraborstar kan ge dina fransar olika stilar, läs vår guide om olika fransstilar du kan skapa. Är du ute efter en mascara att använda till fest som ger effekten av lösögonfransar eller kanske en mascara som ger dig en naturlig look?

Fibermascara

Om du har linser brukar optiker rekommendera att du ska undvika smink som riskerar att hamna i ögonen, exempelvis genom att de smular eller smetas ut. För att undvika det bör du använda en fiber- eller rörmascara. Här kan du hitta alla våra fibermascaror och rörmascaror. Mascaror som enbart kan tvättas bort med vatten som är varmare än 38 grader är också bra, en sådan kan du hitta i topplistan här under.

Topp 10 Mascaror

 1. 1

  Lash Power Mascara 6 ml

  Clinique
 2. 2

  2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

  Max Factor
 3. 3

  Masterpiece Max Mascara

  Max Factor
 4. 4

  Supra Volume Mascara 7 ml

  Clarins
 5. 5

  Telescopic Mascara 8 ml

  L'Oréal Paris
 6. 6

  Hypnôse Mascara 6 ml

  Lancôme
 7. 7

  False Lash Bambi Eye Black 8 ml

  L'Oréal Paris
  189 kr Tillfälligt slut
 8. 8

  High Impact Mascara 7 ml

  Clinique
 9. 9

  Lash Sensational 9 ml

  Maybelline
 10. 10

  False Lash Effect Mascara 13 ml

  Max Factor

Extra effekt

Ibland vill man inte bara måla på mascaran och gå ut genom dörren. Vi har skapat guider med tips för appliceringsmetoderna som ger mascaran lite extra effekt. Du kanske vill ha supervolym eller både extra längd och volym?

Om du vill ha ännu mer effekt bör du testa att även använda ett par lösögonfransar, här hittar du en steg-för-steg guide om hur du applicerar fransarna.

Mascara topplista 2023

Topplistan är baserad på försäljning och trend hos Nordicfeel som är en ledande aktör inom smink i hela Norden. Listan uppdateras kontinuerligt för att du som besökare ska hitta de mest aktuella mascarorna.

Tipsa dina vänner!