Läppstift, kvinna

Topplista läppstift

Letar du efter ett nytt läppstift? Här har vi skapat en topplista med våra 10 bästsäljande läppstift.

Nordicfeel Lifestyle

Läppstift, kvinna

Vi har här listat våra 10 bästa säljande läppstift för att du ska kunna uppdatera sminkväskan inför sommaren. Läs vidare och bli inspirerad av våra kunders favoritfärger och märken.

Så får du läppstiftet att hålla

Om dina läppar är nariga eller lite torra bör du peela och återfukta dem innan du applicerar läppstiftet. Blanda ihop lite honung och socker, peela sen läpparna försiktigt. Då återfuktar och peelar du dina läppar samtidigt.

Om du använder ett klassiskt läppstift kan det vara bra att grunda med en läppenna för att läppstiftet ska sitta bättre. Du kan antingen bara fylla i läpparnas konturer eller täcka hela läpparna med läppennan. Avsluta med att pudra lite transparent puder över för att låsa in färgen.

Vill du ha ännu bättre hållbarhet kan du använda ett liquid lipstick som torkar matt på läppen. Men tänk på att de kan bli uttorkande för läpparna, har du väldigt torra läppar rekommenderar vi att du istället använder ett klassiskt läppstift.

Läppar i fokus

Under våren och sommaren är det snyggt med en stark läppfärg, testa en orange eller korall för att matcha din bränna. Låt den starka färgen hamna i fokus genom att göra en lättare sminkning på ögonen, eller inspireras av Noora i Skam och hoppa över ögonsminket helt. För att låta läpparna hamna i ännu mer fokus kan du lägga lite highlighter på amorbågen.

Topplista läppstift 2020 - här är de bästa läppstiften!

 1. 1

  Colour Elixir Lipstick 4 ml

  Max Factor
 2. 2

  Lasting Finish Lipstick

  Rimmel London
 3. 3

  Lipfinity 3 ml

  Max Factor
 4. 4

  Lasting Finish Lipstick

  Rimmel London
  109 kr Tillfälligt slut
 5. 5

  Water Lip Stain 7 ml

  Clarins
  245 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 6. 6

  Superstay Matte Ink 5 ml

  Maybelline
 7. 7

  Eight Hour Cream 3 g

  Elizabeth Arden

Mörk eller ljus läppbas?

Det går att få läppstiftet ljusare eller mörkare genom att ändra vilken färg som finns under. Om du inte använder någon läppenna kommer läppstiftets färg påverkas av din naturliga läppfärg. Vill du att läppstiftet ska bli lite ljusare kan du antingen lägga en ljus läppenna eller en concealer över hela läppen. Om du vill göra färgen mörkare kan du istället grunda med en mörkare läppenna.

Tipsa dina vänner!