Eyeliner

Så lyckas du med din eyeliner

Oavsett om du är helt novis eller självutnämnd eyeliner-expert är det viktigt att använda en variant som passar just dig! Här går jag igenom vad det är för skillnad mellan flytande eyeliner, kajalpenna, hybrid och gelé.

Alexandra

Eyeliner

Vilken eyeliner ska jag välja?

Handen på hjärtat, hur många gånger har du försökt få till den perfekta eyelinern men misslyckats? Att välja en variant som passar just dig är viktigt för att få till en snygg vinge! Här är några av de vanligaste sorterna:

Flytande eyeliner

Perfekt för dig som är stadig på hand! En flytande eyeliner ger ett hållbart och precist resultat men kan vara lite knepig att applicera. För att få till cat eye-looken är ett tips att först måla själva linjen med en kajalpenna och sedan fylla i med eyeliner. Vi gillar Precision Liquid Eyeliner från e.l.f.

Kajalpenna

Ger ett mjukare intryck och är enklast att arbeta med. Om du upplever att kajalen smetas ut på huden kan du enkelt fixera med en ögonskugga i samma nyans. Använd en sned pensel och dutta skuggan där du har målat med pennan. Testa gärna Perfect Contour Kajal från IsaDora.

Hybrid

Om du tycker det är svårt att använda en flytande eyeliner ska du satsa på en hybridpenna! En hybrid ser ut som en tuschpenna och ger samma resultat som en flytande eyeliner. Denna variant är enkel att arbeta med eftersom den ger optimal kontroll över appliceringen. Graphik Ink Liner är perfekt för nybörjaren.

Gelé

Ger samma resultat som en flytande eyeliner och appliceras med en särskild eyelinerpensel för bäst resultat. Dippa spetsen av borsten i gelen och måla nära fransraden, från ögonvrån och utåt. Experimentera med Lasting Drama Gel Eyeliner från Maybelline.

Här hittar du alla eyeliners.

Favoriter just nu:

 1. Precision Liquid Eyeliner

  e.l.f.

  Flytande eyeliner

  65 kr Tillfälligt slut
 2. Perfect Contour Kajal 1 g

  IsaDora

  Populär kajalpenna

 3. Graphik Ink Liner 0.4 ml

  Clarins

  Smidig hybrid

Inspiration

Nu när du vet vilken variant du ska använda är det enkelt att forma din eyeliner så som du vill ha den! Se inspiration här nedanför.

Tipsa dina vänner!