Blått öga

Allt du behöver veta om ögonfransserum

Drömmer du om längre och starkare fransar? Då kan ett ögonfransserum vara produkten du behöver! Här berättar vi allt du behöver veta samt vilka serum som säljer bäst just nu.

Alexandra

Blått öga

Hur fungerar ett ögonfransserum?

Har dina ögonfransarna gått av eller har du slitna fransar efter en förlängning? Kanske har du korta fransar naturligt? Ett fransserum är ett perfekt sätt att underhålla fransarna, oavsett orsak.

Ett ögonfransserum ger dina hårsäckar näring och stimulerar fransroten med stärkande ingredienser och mineraler. Formulan påskyndar tillväxten samtidigt som det stärker fransarna, gör dem längre, tjockare, mörkare och fylligare. Populära serum är bland annat Xlash, Revitalash och Grande Cosmetics.

Den ungefärliga livslängden för en ögonfrans är cirka 2-3 månader innan den faller av. För att få långa och vackra fransar behöver alltså ögonfransserumet arbeta ganska snabbt, förlänga de existerande fransarna, och stimulera tillväxten av de nya.

Här hittar du alla ögonfransserum

Så här använder du ett fransserum:

Rengör

Rengör alltid ansiktet och ögonen innan du applicerar fransnäringen. Många serum ska appliceras kvällstid innan läggdags.

Applicera

De flesta ögonfransserum appliceras precis som en eyeliner, längs den övre fransraden. Var försiktig så det inte kommer i ögat. Skulle detta ske, tvätta med ljummet vatten.

OBS Läs alltid tillverkarens instruktioner om hur du applicerar just ditt serum.

Vänta på resultatet

Ha tålamod! De flesta serum ska man använda i 5-8 veckor för att kunna se något resultat. Använd en gång om dagen för bästa effekt. Efter uppnått resultat kan du applicera serumet två till tre gånger i veckan för att hålla ögonfransarna långa, fylliga och starka.

Topplista ögonfransserum

 1. 1

  Pro 6 ml

  Xlash

  Vårt allra populäraste fransserum! Berikad med bland annat korallextrakt och antioxidanter.

  699 kr Tillfälligt slut
 2. 2

  RevitaLash® Advanced 2 ml

  RevitaLash

  Den effektiva formulan med patenterade Biopeptin Complex hjälper till att skydda- och förbättra dina fransar samtidigt som det återfuktar och skyddar.

 3. 3

  Lash Sensational Serum 4.5 ml

  Maybelline

  Ett plånboksvänligt alternativ som ger tjockare, fylligare och friska fransar.

 4. 4

  Grande Lash-MD Lash Enhancing Serum 2 ml

  Grande Cosmetics

  Prisbelönat fransserum berikat med vitaminer, antioxidanter och aminosyror som främjar naturlig tillväxt.

 5. 5

  High Impact Lash Amplifying Serum 3 ml

  Clinique

  Cliniques fransserum är speciellt framtaget för att passa alla, även dig som är känslig. Fullproppat med bra vitaminer som ger långa, fylliga fransar.

Tipsa dina vänner!