Lösögonfransar

Lösögonfransar för 3 olika tillfällen

Lösögonfransar kan verkligen förändra en hel look oavsett om du använder mycket eller lite smink. Det kan dock vara en djungel att hitta rätt fransar för rätt tillfälle. Här ger jag mina bästa tips!

Madelene

Lösögonfransar
Individuella lösögonfransar

Singelfransar

Fördelarna med individuella lösögonfransar är att de kan användas både för att ge volym och längd samt för att fylla i glesa partier. snygga att använda på bröllop om du endast vill förstärka dina egna fransar. Singelfransar kan vara rätt pillrigt att få till så ett tips är att endast sätta några i ytterkanten av ögat för att få en mer neutral look.

Lösögonfransar som ger längd

Långa lösögonfransar

Långa fransar är perfekta både till vardag eller fest. Har du korta, raka fransar är det snyggt att slänga på ett par av dessa för att få till det lilla extra till din look. Bandet är genomskinligt vilket det gör det enkelt att anpassa till både med och utan eyeliner. Har du små ögon är det bara att klippa av dem lite i ytterkanten för att de matcha just ditt öga.

Dramatiska lösögonfransar

Dramatiska lösögonfransar

Lösögonfransar som väcker uppmärksamhet är verkligen perfekt för mer festligare tillfällen som nyår eller födelsedagsfesten. Dessa gör att ögonen hamnar i fokus och passar lika bra med eller utan ögonskugga. Fördelen med dessa är att de oftast går att använda flera gånger bara du är försiktig när du avlägsnar dem.

Bandet kan vara lite svårt att få till snyggt utan eyeliner. Ett knep är att försöka mjuka upp fransbandet innan du applicerar dem genom att vicka lätt på bandet i vardera kant.

Mitt sista tips är att testa dig fram för att hitta varianter som passar dig och din ögonform. När du väl börjat bära fransar så finns det ingen återvändo – det är verkligen beroendeframkallande! Här hittar du alla lösögonfransar.

Välj din favorit här:

Pro-Lash Individuals

Singelfransar

Läs mer

Lengthening N°115

Långa lösögonfransar

Läs mer

Dramatic N°210

Dramatiska lösögonfransar

Läs mer
Tipsa dina vänner!