Fransar volym

Fina fransar – knepen som ger både längd och volym

Lösögonfransar i all ära – men de är svåra att få naturliga och sanningen är att du alltid är rädd att de ska trilla av. Här ger vi dig stället knepen och våra bästsäljande mascaror som gör att dina egna fransar blir lika svepande snygga som lösögonfransar!

Alexandra

Fransar volym

Så får du långa fransar steg för steg:

Använd franstång

Böj dina ögonfransar med en franstång. Om du värmer tången i några sekunder med hjälp av en hårfön, så fungerar den som en locktång för dina fransar.

Bygg volym med puder

Applicera ett tunt lager löspuder eller babypuder innan du lägger din mascara. Använd en puderborste och svep över fransarna.

Applicera mascara

Applicera två lager mascara. Lägg ett lager på undersidan och ett lager på ovansidan av dina ögonfransar. Vänta 3-5 minuter mellan varje skikt, annars blir det lätt klumpar.

Måla i Zick Zack-rörelse

När du applicerar din mascara ska du göra det med en zick zack-rörelse, från vänster till höger, så att varje frans blir täckt.

Till sist

Kolla så att det inte finns några gluggar. Använd spetsen på din fransborste för att lägga ett lager mascara på de enskilda fransar där det ser glest ut. Än bättre om du har en finspetsad, flytande eyeliner som du kan finjustera eventuella luckor med.

Topp 5 mascaror

 1. 1

  Hypnôse Mascara 6 ml

  Lancôme

  Gör dina fransar upp till 6 gånger fylligare och kan målas i flera lager.

 2. 2

  Masterpiece Mascara

  Max Factor

  Definierar, separerar och ger dina fransar maxvolym.

 3. 3

  Supra Volume Mascara 7 ml

  Clarins

  Ger super-volym och har dubbel volymeffekt.

 4. 4

  2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

  Max Factor

  Tredubbla volymen på dina ögonfransar på ett kick!

Tipsa dina vänner!