Mascara som ger fransarna volym och längd

Fina fransar – knepen som ger både längd och volym

Lösögonfransar i all ära – men de är svåra att få naturliga och sanningen är att du alltid är rädd att de ska trilla av. Här är istället knepen som gör att dina egna fransar blir lika svepande snygga som lösögonfransar.

Nordicfeel Lifestyle

Mascara som ger fransarna volym och längdAll Over Press

Använd franstång

Böj dina ögonfransar med en franstång. Om du värmer tången i några sekunder med hjälp av en hårfön, så fungerar den som en locktång för dina fransar.

Bygg volym med puder

Applicera ett tunt lager löspuder eller babypuder innan du lägger din mascara. Använd en puderborste och svep över fransarna.

Applicera mascara

Applicera två lager mascara. Lägg ett lager på undersidan och ett lager på ovansidan av dina ögonfransar. Vänta 3-5 minuter mellan varje skikt, annars blir det lätt klumpar.

Måla i Zick Zack-rörelse

När du applicerar din mascara ska du göra det med en zick zack-rörelse, från vänster till höger, så att varje frans blir täckt.

Till sist

Kolla så att det inte finns några gluggar. Använd spetsen på din fransborste för att lägga ett lager mascara på de enskilda fransar där det ser glest ut. Än bättre om du har en finspetsad, flytande eyeliner som du kan finjustera eventuella luckor med.

Voluptuous Mascara

Max Factor

Lyfter dina fransar och ger volym för en intensiv, yppig och glamourös franslook.

Läs mer

False Lash Wings

L'oréal

Perfekt mascara för dig som vill ha långa och separerade fransar.

Läs mer

Hypnôse Mascara

Lancôme

Gör dina fransar upp till 6 gånger fylligare och kan målas i flera lager.

Läs mer
Tipsa dina vänner!