parfym Hugo boss

Parfymfavoriter för henne

Skapa den ultimata doftgarderoben med HUGO BOSS! Vi har samlat några fräscha favoriter och feminina markörer som skapar en perfekt uppsättning dofter som håller dygnet igenom.

Nordicfeel Lifestyle

parfym Hugo boss

Perfekta dagdofter

En dagsdoft från HUGO BOSS kännetecknas av friska, feminina och sensuella noter som skapar en tidlös och elegant känsla med spännande inslag.

BOSS Ma Vie Florale

BOSS Ma Vie Florale förmedlar styrka, elegans och självständighet. En fräsch, len och behaglig doft som hämtar inspiration i den moderna kvinnans liv. Kaktusblomma, jasmine, sambac och rose absolute skapar en karismatisk bukett tillsammans med mjuk rosa freesia, kronblad från jasmin och skira rosenknoppar. En karismatisk dagsdoft med varma basnoter av cederträ, ambra och sandelträ.

BOSS Jour

BOSS Jour är lättsamt frisk och överraskande förförisk. Med en stilfull karaktär och toppnoter som lime och grapefrukt bjuder den in till ett blommiga hjärta av liljekonvalj, kaprifol och freesia som toppas med spännande björk och amber.

BOSS Woman

BOSS Woman förenar det feminint mjuka med en krispig karaktär. Med noter från mandarin, mango, fresia, viol, passionsblomma och sandelträ skapas en sval och harmonisk ton som passar vid alla tillfällen.

 1. Hugo Woman 30 ml

  Hugo Boss
  569 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Flirtiga kvällsmarkörer

En kvällsdoft kännetecknas i regel av kryddigare och varmare inslag. En fylligare touch som tar din dagsdoft till nästa nivå.

BOSS Nuit

BOSS Nuit är en feminin och självsäker doft som förbereder dig inför en spännande kväll. Saftig vit persika i kombination med aldehydiska ackord ger en fräsch och färgsprakande effekt. Med ett hjärta av jasmin och buketter av vita blommor får doften en feminint sofistikerad touch, medan viol adderar sensualitet. En doft som fördjupas under kvällens gång i vibrerande kristallmossa och krämigt sandelträ.

BOSS The Scent For Her

BOSS The Scent For Her är kraftfullt feminin och förföriskt avväpnande. Med delikata noter av saftig persika, söt honung och blomstrande fresia skapas en oundviklig attraktion med ett hjärta av osmanthus och en bas av rostade kakaobönor.

BOSS Orange Woman

BOSS Orange Woman är en orientalisk, fängslande och kryddig doft. Med en passionerad kombination av krispigt äpple, sensuellt vita blommor och kryddig kanel landar doften i en fyllig bas av vanilj och sandelträ.

Här hittar du alla dofter från HUGO BOSS.

 1. Boss Nuit 30 ml

  Hugo Boss
 2. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 3. Boss Orange Woman 30 ml

  Hugo Boss
Tipsa dina vänner!