ansiktsmasker

3 ansiktsmasker som ger resultat direkt

Upplever du att din hud känns yttorr och att små linjer börjar tittar fram? Här tipsar jag om tre ansiktsmasker som återfuktar och ger snabba resultat!

Alexandra

ansiktsmasker

Ansiktsmasken alla pratar om

Pumpkin Enzyme Mask har du säkert sett skymta förbi på Facebook eller Instagram! Det är en omåttligt populär peeling och mask som effektivt polerar huden och eliminerar gamla hudceller. Produkten exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Huden blir omedelbart jämnare, slätare samt får en fin lyster. Dessutom har den en ljuvlig doft av kanel!

Applicera ett tunt lager på rengjort ansikte. Massera varsamt i cirkulerande rörelser med fuktade fingertoppar. Låt peelingen ligga kvar på huden i 3–7 minuter.

Peel it off!

Det pratas väldigt mycket om Rejuvenating Treatment Masque här på kontoret! Det är en återfuktande peel-off mask, vilket innebär att den stelnar och sedan lätt kan dras av. Den reducerar fina linjer och rynkor med en djuprengörande effekt (ja, tack!).

Applicera en jämnt lager med hjälp att fingertopparna på ansikte och hals. Låt torka helt i 15-20 minuter för att sedan enkelt dra av den eller tvätta bort med hjälp av ljummet vatten. Använd 1 gång i veckan.

För alla torrisar

Hydra Quench Cream Mask innehåller bland annat hyaluronsyra som verkar plumpande och fuktbevarande. Perfekt för torr och stressad hy! Produkten har en ganska krämig konsistens som är lätt att applicera. Efter användning känns huden mjuk, len och återfuktad.

Rengör huden som vanligt och applicera sedan masken i hela ansiktet (undvik ögonområdet). Låt verka 5-10 minuter och tvätta bort med vatten.

Vill du vakna upp som en nyponros? Då kan du använda denna som en nattmask! Tänk på att inte ösa på med produkt utan ta en mängd som kan sjunka in i huden. Det är inte meningen att kudden ska bli kladdig 🙂

Här hittar du alla ansiktsmasker.

Läs också Parfymerna du inte vill vara utan i höst och vinter

Steg för steg: perfekt bas från grunden

Pumpkin Enzyme Mask

Peter Thomas Roth
Läs mer

Rejuvenating Treatment Masque

Exuviance
Läs mer

Hydra Quench Cream Mask

Clarins
Läs mer
Tipsa dina vänner!