Peter Thomas roth

Ansiktsmasker från Peter Thomas Roth

Jag har länge varit nyfiken på hudvårdsmärket Peter Thomas Roth. Förpackningarna är så stilrena och innehållet är älskat av många så nu var det dags att testa märkets populära ansiktsmasker!

Brownsugar

Peter Thomas roth

Jag har haft svårt för att bestämma vad jag borde prova för ansiktsmasker så det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag såg deras Mask-A-Holic Set. Kittet innehåller fem av deras bästsäljande masker i mindre format på 50ml (orginalen är 150ml) så det är perfekt om man vill testa många olika men inte köpa fullsize direkt!

Kylande, fuktgivande Cucumber De-Tox Mask hjälper till att lugna torr, irriterad hud, medan anti-aging 24K Gold Mask är berikad med 24K guld och kolloidalt guld för att förbättra utseendet på fina linjer och rynkor. Blue Marine Alga Mask är en gelmask för torra och dehydrerade hudtyper.

Renande Irish Moor Mud Purifying Black Mask innehåller luktfri irländsk hed lera för att dra ut smuts, olja och föroreningar samtidigt som den gjuter in i huden med fukt och vitaminer. Pumpkin Enzyme Mask är en trippelverkande peeling som effektivt polerar huden och eliminerar gamla hudceller. Här hittar du allt från Peter Thomas Roth.

Läs också
3 ansiktsmasker som ger resultat direkt
Så får du ögonskuggan att fästa bättre

Mask-A-Holic

Peter Thomas Roth
Läs mer

Meet Your Mask

Peter Thomas Roth
Läs mer
Tipsa dina vänner!