Ansiktsmasker från Peter Thomas Roth

Jag har länge varit nyfiken på hudvårdsmärket Peter Thomas Roth. Förpackningarna är så stilrena och innehållet är älskat av många så nu var det dags att testa märkets populära ansiktsmasker!

Brownsugar

Har du, precis som jag svårt att bestämma dig för vilken Peter Thomas Roth-mask du vill prova? Då kan jag rekommendera Masking Minis – ett kit som verkligen var kärlek vid första ögonkastet när jag upptäckte det. Här får du hem deras fem bästsäljande ansiktsmasker i mindre format på 70 ml (originalen är 150 ml), så det är perfekt om man vill testa sig fram och se vilken man gillar mest!

 1. Masking Minis 70 ml

  Peter Thomas Roth
  295 kr Tillfälligt slut
 2. Mask To The Max 200 ml

  Peter Thomas Roth

Kylande & fuktgivande – Cucumber De-Tox Mask

Den härligt kylande och återfuktande Cucumber De-tox Mask hjälper till att lugna en torr och irriterad hud. Med hjälp av antioxidanter och växtextrakt så jämnar den också ut huden, minimerar porer och tillför massor av lyster. Tips! Förvara i kylen för en extra kylande behandling.

 

 1. Cucumber De-Tox 150 ml

  Peter Thomas Roth

Plumpande anti-ageing – 24K Gold Mask 

Anti-ageing masken 24K Gold Mask är berikad med 24K guld och kolloidalt guld för att förbättra utseendet på fina linjer och rynkor. Huden får en plumping-effekt, ett omedelbart lyft och en vitaliserad finish.

 1. 24K Gold Mask 50 ml

  Peter Thomas Roth

Djuprengörande – Irish Moor Mud Mask

Renande Irish Moor Mud Purifying Black Mask innehåller luktfri irländsk hed-lera för att dra ut smuts, olja och föroreningar samtidigt som den gjuter in i huden med fukt och vitaminer. Denna mask passar perfekt för dig som vill balansera talgproduktion och fet hy, men den fungerar för alla som känner att huden kan behöva en ”storstädning”.

 1. Irish Moor Mud 150 ml

  Peter Thomas Roth

Polerande & förnyande – Pumpkin Enzyme Mask

Pumpkin Enzyme Mask är en trippelverkande peeling som effektivt polerar huden och eliminerar gamla hudceller. Masken innehåller både AHA-syra, pumpaenzymer och kristaller av aluminiumoxid som omedelbart ger dig en jämn, förnyad hud. Passar alla hudtyper, men är optimal för en trött och livlös hud som behöver en boost. 

 1. Pumpkin Enzyme Mask 150 ml

  Peter Thomas Roth
Tipsa dina vänner!