Årets julklapp inom skönhet: ansiktsmask

Årets julklapp inom skönhet 2018

Vi på Nordicfeel har utsett ansiktsmasken till årets julklapp inom skönhet 2018! Ansiktsmasker har blivit omåttligt populära och det är inte så konstigt då de ger resultat direkt! Här listar vi våra topp fem som är perfekta att ge bort som julklapp.

Alexandra

Årets julklapp inom skönhet: ansiktsmask

1. Quick Fix

Önskar du som vi att man kan trolla bort sömnlösa nätter? Med Life Radiance Flash Radiance Mask från Decléor går det om inte annat ge din hud ny energi på bara tre minuter! Efter användning blir huden mjuk och får en fin lyster. Perfekt för såväl partypinglan som småbarnsföräldern som vill ha en snabb uppfräschning.

För vem? Tröttmössor och torrisar.

2. Sheet mask med plumping effekt

Hydra Filler Mask från Filorga är en sheet mask som ger en omedelbart återfuktad, uppfräschande effekt. Applicera på rengjort hud och låt verka i 15–20 minuter. Ta sedan bort masken och massera in resterna av produkten. För extra fukt kan du grunda med ett serum.

För vem? För dig som omedelbart vill ha lyster och vitalitet till huden.

Vad är en sheet mask? En sheet mask är en ansiktsmask i form av en duk som är dränkt i serum eller essens. Själva formatet gör att alla ingredienser lättare tränger in i huden.

  1. Hydra-Filler Mask 23 g

    FILORGA

3. Svalkande portömmare

Cold Plunge Pore Mask är en djupt rengörande mask med Aha och Bha-syra som minskar uppkomsten av porer med en uppiggande känsla. Den här masken har en blå färg vilket gör hela användningen mycket roligare! Efteråt känns huden ren och svalkande.

För vem? För dig som vill ha en rolig mask att uppdatera instagramflödet med (och som rengör din hud samtidigt).

  1. Cold Plunge Pore Mask 90 ml

    Ole Henriksen

4. Återfuktande sheet mask

Slice Mask Sheet Cucumber från Kokostar består av flera mindre cirkulära bitar som ser ut som gurkskivor. Du applicerar dessa på de delar av ansiktet som du vill behandla. Finns i flera roliga varianter här. Vad sägs om att testa vattenmelon- eller tomatmasken?

Applicera varje skiva på en ren, torr hud. Lämna på i 15 till 20 minuter och massera in allt överskott av serum i huden. Du behöver inte skölja ansiktet efter användning.

För vem? Om du är trött på din vanliga ansiktsmask och vill testa något nytt.

5. Peelingeffekt med spa-känsla

Visible Difference Peel & Reveal Revitalizing Mask från Elizabeth Arden är en spa-inspirerad ansiktsmask som stimulerar och mjukgör. Applicera masken i ansiktet i ett jämnt lager med den släta gummispateln. Låt torka i ca 20–25 minuter och dra sedan av den.

För vem? Alla som vill ha en 2-in-1 mask med peelingeffekt.

  1. Visible Difference 50 ml

    Elizabeth Arden
Tipsa dina vänner!