Tips hudvård

Så får du drömhuden

Quick Fix! Har du det där speciella eventet inbokat men huden känns allt annat än fest? Vi ger dig guiden till våra askungeproduker som ger dig fin hy och härlig lyster på några minuter.

Nordicfeel Lifestyle

Tips hudvård

Skala bort vinterhuden

Kyla, torr luft inomhus och en och annan förkylning. Ett av skälen till att huden känns grå och utan lyster under vintermånaderna är de spår som väder och vind sätter på hyn.

En bra investering och mirakelkur för vintertrött hud är en skonsam peeling som avlägsnar död hud, sätter igång cirkulationen och lämnar huden mjuk, smidig och april-rosig.

Askunge-boost

När du ska vara på plats om en timme men den fantastiska hyn känns ljusår bort finns en rad superprodukter att plocka fram. Vi har ett stort utbud av ansiktsmasker och serum som på minuter adderar ett hälsosamt glow, minimerar fina och torra linjer och mättar huden med härlig fukt.

Ladda under natten

Att hinna med en storslagen hudvårdsrutin under morgonstressen kan vara svårt. Passa på att mata huden med vitaminer och fukt genom att sova med din ansiktsmask för en djupgående behandling som kickstartar din hud.

Vi har flera nattmasker och kurer som låter dig vakna till en riktig prinsesshud.

Daily Essentials

Nivea

Ansiktsrengöring med en mild gelformula.

Läs mer

Energy Booster

Clarins

Ger huden spänst, energi och lyster.

Läs mer

Sleeping Sensation

Löwengrip Care & Color

Ansiktsmask som verkar över natten.

Läs mer
Tipsa dina vänner!