Parfymerna du inte vill vara utan i höst och vinter

Parfymlanseringarna vi verkligen väntat på, ett par klassiker och någon bortglömd favorit. Vi på Nordicfeel listar höstens och vinterns parfymer du inte vill missa!

Anna-Sara

Icy Floral

Gucci Bloom slog oss med häpnad när den lanserades i slutet av augusti! Förutom en snygg flaska som vi gärna låter stå framme känns den som en modern klassiker. Den fylliga doften av vita blommor ger den lite power samtidigt som den förblir feminin.

Läs mer: Trendparfymen du inte vill vara utan

Splendida Rose Rose från Bvlgari är en klassisk doft i ny etapp. Förutom rosor (såklart) får du vita mullbär, mandarin och patchouli. En varm och söt doft, samtidigt som den håller en mogen och fräsch stil.

Tips på parfymer

Gucci Bloom

Gucci
Läs mer

Splendida Rose Rose

Bvlgari
Läs mer

Spice and everything nice

Calvin Kleins Deep Euphoria är verkligen en perfekt höstdoft som är både kryddig och blommig. Det är en sexig doft som hintar om självsäkerhet, precis som vi gillar det!

Black XS från Paco Rabanne börjar i chili och tranbär för att sedan övergå till kakao, ros och viol innan den avslutas i vanilj och trä.

Tips på parfymer

Black XS

Paco Rabanne
Läs mer

Sweet as sugar

Elie Saabs Girl Of Now är en personlig favorit. Med noter av bland annat pistasch, päron, mandel och apelsin. Direktöversatt blir det fräscht, cleant och krämigt. Perfekt för dig som gillar söta dofter utan att lukta sockervadd.

Scandal från Jean Paul Gaultier kan du knappast ha missat! Honung och blodapelsin ger den utsökta söta doften. För dig som vill dofta sött men lite kaxigt.

Matiers Fleur De Pêcher från Karl Lagerfeldt är en behaglig parfym med doft av persika och en hint av nashipäron och jasminte. Enkel men elegant, samtidigt som sötman verkligen kommer fram.

Tips på parfymer

Girl Of Now

Elie Saab
Läs mer

Scandal

Jean Paul Gaultier
Läs mer

Matiers Fleur De Pêcher

Karl Lagerfeldt
Läs mer

Neat and fresh

Warm Cashmere från Clean är verkligen en ny favorit. En grön, blommig doft som gör sig perfekt under hösten med noter av fikon och svarta vinbär.

CK One från the one and only Calvin Klein är faktiskt en unisex doft. Fresh! Papaya och annans som övergår i jasmin och bergamott? JA TACK.

Marc Jacobs lyckas igen med Decadence Eau So Decadent. Nashipäron, kronblad och en träbas som är en uppljusad remake på Decadence och Divine som är lite tyngre dofter.

Här hittar du alla parfymer.

Läs också: Topplista parfym
Allt du behöver veta om doftlayering
6 klassiska sminkningar du bara måste kunna

Tips på parfymer

Warm Cashmere

Clean
Läs mer

CK One

Calvin Klein
Läs mer

Decadence Eau So Decadent

Marc Jacobs
Läs mer
Tipsa dina vänner!