Gucci Bloom

Trendparfymen du inte vill vara utan

Uppdatera garderoben med den trendigaste accessoaren: Gucci Bloom. Den här parfymen vill du inte vara utan i sommar!

Alexandra

Gucci Bloom

GUCCI Bloom

Originalet Gucci Bloom lanserades i slutet av augusti 2017 sedan dess kommit i flera olika versioner. Doften innehåller noter från vita blommor såsom tuberos, jasmin och rangoon creeper (en växt från Indien som ändrar färg från vit till rosa och slutligen till rött när den blommar). Denna härliga kombination av blommor ger både ett modern intryck och en sagolik vintage-feeling på samma gång.

För vem?

Doften har en tyngre karaktär, samtidigt som den inte tar över allt för mycket. Perfekt för dig som vill ha en trendig parfym som överraskar! Matcha gärna med en blommig tröja eller kjol i höst – du kommer garanterat dofta lika ljuvligt som du ser ut!

GUCCI Bloom Acqua Di Fiori

Uppföljaren GUCCI Bloom Acqua Di Fiori skiljer sig från originalet genom sina gröna och aromatiska inslag. Doften är lätt och frisk med noter som svarta vinbär.

För vem?

För dig som vill ha en fräsch blomdoft.

GUCCI Bloom Nettare Di Fiori

Nettare Di Fiori har en intensiv och fyllig karaktär. I doften finns inslag av tuberos, kaprifol, jasmin och osmanthus. En kraftfull blomsterexplosion!

För vem?

För dig som älskar tyngre blomdofter.

GUCCI Bloom Ambrosia Di Fiori

GUCCI Bloom Ambrosia Di Fiori är det senaste tillskottet i GUCCI Bloom-familjen, skapad av mästerparfymören Alberto Morillas. En elegant parfym som liknar originalet, men med två nya noter: irisrot och damascenerros.

För vem?

Om du gillar originalet så kommer du att älska denna!

Läs också 12 parfymer som matchar höstens modetrender

  1. Bloom Ambrosia Di Fiori 30 ml

    Gucci
Tipsa dina vänner!