Lockar

Doft-makeover!

Att hitta rätt i doftdjungeln är lite som en karusell mellan topp, hjärt och basnoter. Men hur väljer man en ny doft istället för samma doft i ny förpackning? Vi ger dig snabbguiden till din nya supersignatur.

Nordicfeel Lifestyle

Lockar

Vilken doft är du?

Blommigt söt, orientaliskt kryddig eller sportig citrus. Det är lätt att fastna i ingrediens-tänket och uppfattningar om vad som passar dig bäst. Testa att byta ingredienser mot sammanhang och miljö. Var trivs du bäst? Under ett träd med solmogna citrusfrukter, bland dramatisk betong, på en klippa vid havet, eller i den perfekta kostymen eller lilla svarta.

På våra produktsidor hittar du inte bara parfymens ingredienser utan också doft-storyn som berättar historien bakom parfymen.

Steg för steg.

Det finns en anledning till varför du väljer samma doft. Testa att byta ut en ingrediens åt gången. Behåll några favoritnoter och gör plats för ett par nya åt gången.

Våga!

När du kan regeln är det dags att bryta den. En karismatisk doft är inte nödvändigtvis synonymt med fest eller sena middagar. En doft är aldrig för mycket. Din doft är alltid du.

Hitta din nya parfym!

Damparfymer

Från flera varumärken
Läs mer

Herrparfymer

Från flera varumärken
Läs mer
Tipsa dina vänner!