Så doftar Versace Bright Crystal – säsongens lyxigaste parfym

Sensuell, fräsch, blommig och upplyftande. Versace’s Bright Crystal strålar av energi och vi kan inte få nog! Här får du reda på allt du behöver veta om den unika parfymen.

Sanna

Haute Couture sedan 1978 

Versace har sedan 80-talet varit en av våra hetaste kreatörer och ett varumärke som förknippas med elegans, lyx och ikoniskt mode. Utöver sina stilfulla klädkollektioner erbjuder de även ett stort urval exklusiva parfymer för både dam och herr, med noggrant utvalda ingredienser och spännande doftnoter. Några av varumärkets mest symboliska dofter världen över stavas Eros, Bright Crystal, Pour Homme och Crystal Noir. Idag djupdyker vi i den sprudlande Bright Crystal EdT – en av Versace’s mest sålda damparfymer. 

Hur doftar Versace Bright Crystal? 

Donatella Versace tog fram Bright Crystal med fokus på hennes egna favoritblommor: Pion, Lotus och Magnolia. Resultatet blev en doft som öppnas upp med fräscha och blommiga inslag och sedan mynnar ut i sensuell amber och mysk. När du applicerar parfymen omfamnas du av en stor, härligt blommande bukett tillsammans med fräsch citrus. När den suttit en stund på huden övergår den till en djupare och mer sensuell, men fortfarande fräsch, doft.

Vem passar Versace Bright Crystal? 

Parfymen, precis som hela Versace, andas glamour och är för dig som vill känna dig lyxig, trendmedveten och fräsch. Bright Crystal passar att bäras både på dagen och kvällen, och vi garanterar att du kommer vilja använda den så ofta som möjligt!

Så får du parfymen att hålla hela dagen

Versace’s parfymer håller länge och det krävs väldigt lite produkt för att få en intensiv doft på huden. Några tips för att få parfymen att hålla ännu längre är att se till att din hud är återfuktad, för att få doften att sätta sig bättre, och att spraya parfymen på ställen där du känner din puls – som handleder och sidan av halsen. Förvara gärna Versace Bright Crystal i sin originalförpackning för att garantera lång hållbarhet och att den inte utsätts för direkt solljus. 

Ett annat tips för att få en mer omfattande doft av Bright Crystal på huden är att addera ytterligare en eller flera kroppsprodukter från samma serie. Versace’s Bright Crystal finns inte bara som en damparfym, utan kan kompletteras med både deodorant, body lotion och shower gel – alla med samma förtrollande doft.

Nyfiken på fler av Versace’s dofter? Shoppa hela utbudet HÄR.

 1. Bright Crystal 30 ml

  Versace
 2. Bright Crystal 50 ml

  Versace
 3. Bright Crystal 200 ml

  Versace
 4. -10%

  Bright Crystal 200 ml

  Versace
  476.1 kr 529 kr Lägg i varukorgen
Tipsa dina vänner!