Boss The Sent range

BOSS The Scent

Den populära doftduon BOSS The Scent har sedan de lanserades ständigt synts till på topplistorna. I serien finns flera olika versioner av originalet. Vi reder ut vad som skiljer dem åt!

Boss The Sent range

BOSS The Scent – doftduon som tog världen med storm! Förutom dess lyxiga och vackra flaskor, så doftar de även underbart. Varma och förföriska med inslag av saftiga frukter, osmanthus och sensuell kakao. En mycket självsäker doftserie som är svår att slå! Vilken BOSS The Scent är din favorit?

BOSS The Scent Absolute

Storfavoriterna i ny tappning! Denna gång med nya spännande doftnoter som väcker lusten till liv. En mer intensiv tolkning av originalet. BOSS The Scent Absolute ska vara den mest sensuella parfymen i serien. För dig som söker en spänningsfylld och sexig parfym.

Lanseringsår: 2019

 1. -20%

  Boss The Scent Absolute For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Honung, Persika, Kaffe, Vanilj, Vetiver

BOSS The Scent Absolute For Her är en oerhört god damparfym som inleder med krämiga inslag av honung och persika som lyfts upp av en ny doftnot – rostat kaffe. Tillsammans med det rostade kaffet får parfymen en unik och fantastisk doftkomposition, som sedan övergår i en bas av mjuk vanilj och sträv vetiver.

 1. -20%

  Boss The Scent Absolute 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefära, Maninkafrukt, Vetiver

I herrdoften finns inslag av kryddig och frisk ingefära, som balanseras av maninkafrukt och en sträv bas av vetiver. En sensuell herrparfym med beroendeframkallande doftnoter.

BOSS The Scent Private Accord

Private Accord doftar precis lika gott som originalet, fast med en liten twist – doftkompositionen är en Oriental Gourmand och Woody Oriental med en lockande bas av Kakao Absolute. De lanserades 2018 och hamnade kort därefter på parfymtopplistorna.

Lanseringsår: 2018

 1. -20%

  Boss The Scent For Her Private Accord 30 ml

  Hugo Boss

  Mandarin, Osmanthus, Kakao Absolute, Kakaobönor

  495 kr 619 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Private Accord For Her är en oemotståndlig damparfym med fängslande osmanthusblomma och saftig mandarin. I den mörka basen vilar Kakao Absolute och rostade tonkabönor som ger parfymen sin förföriska doft. En doft fylld av självsäkerhet och sensualitet!

 1. -20%

  Boss The Scent Private Accord 50 ml

  Hugo Boss

  Moka, Ingefära, Maninkafrukt

  556 kr 695 kr Tillfälligt slut Flera varianter

På andra sidan står Private Accord For Him – en herrparfym fylld av väldoftande och förföriska inslag, precis som sin motpart. I herrdoften finns ett aromatiskt och kraftfullt djup som kommer från Moka, som lättas upp av frisk ingefära och saftig Maninkafrukt.

BOSS The Scent For Her Eau de Toilette

 1. -20%

  Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Grön Mandarin, Rosépeppar, Fresia, Apelsinblomma

En ljusare och lättare version än originalet. Kraftfull men samtidigt lätt, med en doft som är mer uppfriskad och sprudlande. Doften inleder med friska inslag av grön mandarin och rosépeppar. I hjärtat finns delikata inslag av fresia och apelsinblomma. Basen utgörs av den traditionella kakaobönan som ger doften en oemotståndlig dragningskraft.

Lanseringsår: 2018

BOSS The Scent Intense

En intensivare version än originalet, med kraftfulla doftnoter som fängslar och förför. Dofterna har nya spännande doftnoter.

Lanseringsår: 2017

 1. -20%

  Boss The Scent Intense For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Persika, Osmanthus Absolute, Kakaobönor, Vanilj

  527 kr 659 kr Tillfälligt slut Flera varianter

BOSS The Scent Intense For Her utmärker sig genom extra mycket kakao. En speciell doftnot som doftar underbart och som i kombination med vanilj gör doften härligt krämig. Doften öppnar upp med saftig persika som förstärks av osmanthus absolute. I den sensuella basen finns rostade kakaobönor som tillsammans med vanilj gör doften oemotståndlig.

 1. -20%

  Boss The Scent Intense 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefära, Kardemumma, Maninkafrukt, Vanilj, Läder

  607 kr 759 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Herrdoften har berikats med nya förföriska doftnoter av kryddig kardemumma och en bas av vanilj. Doften inleder med kryddig ingefära och kardemumma, som sedan möts av mustig Maninkafrukt. Basens vanilj och fylliga inslag av läder förstärker attraktionen.

BOSS The Scent For Her Parfum

 1. -20%

  Boss The Scent For Her 50 ml

  Hugo Boss

  Persika, Osmanthus Absolute, Cistus Absolute, Kakaobönor

  796 kr 995 kr Tillfälligt slut

Exklusiv, elegant parfym med sensuella doftnoter som skapar en kraftfull attraktion. Precis som originalet har den inslag av saftig persika och osmanthus absolute. I basen vilar cistus absolute som intensifierar doften av rostade kakaobönor.

Lanseringsår: 2017

BOSS The Scent

Starten på BOSS The Scent-framgångssaga – den mycket omtyckta doftduon som har fått otaligt många och fantastiska recensioner.

 1. -20%

  Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Persika, Honung, Fresia, Osmanthus, Kakaobönor

BOSS The Scent For Her väcker lusten till liv med sin sensuella doftkomposition. Doften inleder med saftig persika som kombinerats med söt honung och fresia som gör doften omöjlig att motstå. I hjärtat finns osmanthus och i basen vilar rostade kakaobönor.

Lanseringsår: 2016

 1. -20%

  Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefära, Maninkafrukt, Lavendel, Läder

I herrdoften finns kryddig ingefära som balanseras upp av sötman från Maninkafrukt. Sötman från Maninkafrukten har kombinerats med lavendel som ger doften en maskulin karaktär. I basen finns en intensiv doft av läder.

Lanseringsår: 2015

Tipsa dina vänner!