Boss The Sent range

BOSS The Scent

Den populära doftduon BOSS The Scent har sedan de lanserades ständigt synts till på topplistorna. I serien finns flera olika versioner av originalet. Vi reder ut vad som skiljer dem åt!

Boss The Sent range

BOSS The Scent – doftduon som tog världen med storm! Förutom dess lyxiga och vackra flaskor, så doftar de även underbart. Varma och förföriska med inslag av saftiga frukter, osmanthus och sensuell kakao. En mycket självsäker doftserie som är svår att slå! Vilken BOSS The Scent är din favorit?

BOSS The Scent Le Parfum

Känn dragningskraften hos BOSS The Scent Le Parfum – två nya, mer intensiva tolkningar av originaldofterna The Scent for Him och The Scent for Her. Förföriska, sensuella och helt oemotståndliga!

Lanseringsår: 2022

 1. The Scent For Her Le Parfum 30 ml

  Hugo Boss

  Rosépeppar, Apelsinblomma, Vetiver, Akigalaträ

Hugo Boss nya damdoft är en intensiv och varm doft. Kryddiga toppnoter av rosépeppar konstrasteras av apelsinblomma i hjärtnoten. Mjuk, djup bas av vetiver och träiga noter.

 1. The Scent Le Parfum 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefära, Maninkafrukt, Iris, Läder

Sensuella toppnoter av ingefära och exotisk maninkafrukt ger BOSS The Scent For Him en en ny, magnetisk dragningskraft. Blommig iris i hjärnoten rundas av och får värme från den maskulina basen av läder.

BOSS The Scent Absolute

Storfavoriterna i ny tappning! Denna gång med nya spännande doftnoter som väcker lusten till liv. En mer intensiv tolkning av originalet. BOSS The Scent Absolute ska vara den mest sensuella parfymen i serien. För dig som söker en spänningsfylld och sexig parfym.

Lanseringsår: 2019

 1. Boss The Scent Absolute For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Honung, Persika, Kaffe, Vanilj, Vetiver

BOSS The Scent Absolute For Her är en oerhört god damparfym som inleder med krämiga inslag av honung och persika som lyfts upp av en ny doftnot – rostat kaffe. Tillsammans med det rostade kaffet får parfymen en unik och fantastisk doftkomposition, som sedan övergår i en bas av mjuk vanilj och sträv vetiver.

 1. Boss The Scent Absolute 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefära, Maninkafrukt, Vetiver

I herrdoften finns inslag av kryddig och frisk ingefära, som balanseras av maninkafrukt och en sträv bas av vetiver. En sensuell herrparfym med beroendeframkallande doftnoter.

BOSS The Scent Pure Accord

Pure Accord är en doftduo med strålande, balanserade och mjuka inslag. Precis som originalen är båda dofterna förföriska och sensuella, men med en friskare och lättare twist.

Lanseringsår: 2018

 1. The Scent For Her Pure Accord 30 ml

  Hugo Boss

  Bergamott, Osmanthausblomma, Mysk

  625 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Pure Accord For Her är en oemotståndlig doft som som öppnar upp med glittrande bergamott, följt av osmanthausblomma i hjärtat och varm mysk i basen. En doft för dig som gillar romantiska parfymer som känns både fräscha och sensuella.

 1. The Scent Pure Accord For Him 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefära, Maninkafrukt, Vit mocka

  879 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Pure Accord For Him är sensuell doft som väcker dina sinnen till liv. Doften öppnar upp med livfulla noter av ingefära och övergår i hjärtnoter av exotisk maninkafrukt. Basnoten av vit mocka balanserar och ger doften ett härligt djup.

BOSS The Scent

Starten på BOSS The Scent-framgångssaga – den mycket omtyckta doftduon som har fått otaligt många och fantastiska recensioner.

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Persika, Honung, Fresia, Osmanthus, Kakaobönor

BOSS The Scent For Her väcker lusten till liv med sin sensuella doftkomposition. Doften inleder med saftig persika som kombinerats med söt honung och fresia som gör doften omöjlig att motstå. I hjärtat finns osmanthus och i basen vilar rostade kakaobönor.

Lanseringsår: 2016

 1. Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefära, Maninkafrukt, Lavendel, Läder

I herrdoften finns kryddig ingefära som balanseras upp av sötman från Maninkafrukt. Sötman från Maninkafrukten har kombinerats med lavendel som ger doften en maskulin karaktär. I basen finns en intensiv doft av läder.

Lanseringsår: 2015

Tipsa dina vänner!