ZOE & ZHEN – parfymer framtagna tillsammans med er

Vi ville skapa något unikt och bjöd därför in er, våra kunder, för att höra vad just ni letar efter i den perfekta parfymen. Här föddes ZOE & ZHEN – två magiska doftsensationer som vi vet att ni kommer att älska!

Sanna

Historien bakom ZOE & ZHEN

Allt började med en tanke om att ta fram en parfym som kan älskas och användas av många. En parfym som faller våra kunder helt i smaken. Vi klurade på hur vi skulle göra detta på bästa sätt och kom slutligen fram till den självklara idén: Vi tar hjälp av er, våra kunder! 

Vi ställde frågor på vår Instagram och tog del av era svar, och bjöd även in en grupp av kunder för att höra fler åsikter. Under en helkväll fylld av skratt, diskussioner och samtal kom slutligen ZOE & ZHEN till. Två parfymer som är skapade med kärlek, värme och omtanke.

“Det här är en riktig nackvridare” 

Under eventet fick våra kunder dofta på prover och ge sina första reaktioner på parfymerna. 

Parfymen som senare blev till ZOE beskrivs direkt med kommentarer som “det här är en riktig nackvridare”, “en perfekt dejtparfym” och att den känns “flirtig och lättsam, men ändå med en härlig tyngd”. 

ZHEN, vår herrparfym, förklaras som en sportigt fräsch doft och som “en perfekt vardagsparfym som även passar till speciella tillfällen”.

Vem passar parfymerna till?

ZOE är en varm och sensuell parfym för den starka kvinnan som inte är rädd för att sticka ut. En riktig powerwoman-parfym som känns både elegant och vågad. ZOE passar perfekt att bära under livets alla speciella tillfällen: En middag med nära vänner, en kväll på stan eller en romantisk dejt. ZOE är en blommig och sensuell doft med inslag av mandel, kaffe, jasmin och vanilj. Om du gillar förföriska dofter som Carolina Herrera’s Good Girl och Black Opium från Yves Saint Laurent så kommer ZOE garanterat bli en favorit i din parfymsamling.

ZHEN är en fräsch och modern herrdoft som passar till livets alla tillfällen. En parfym som ger ditt självförtroende en boost, fyller dig med energi och gör dig redo att möta dagen. Den balanserade parfymen passar lika bra för en dag på kontoret som för en after work eller en dejt. ZHEN är för dig som gillar friska, maskulina dofter och innehåller bl.a. kardemumma, rosa pepparkorn, lavendel och cederträ. Om du gillar Giorgio Armani’s parfym Stronger With You så kommer du definitivt att gilla ZHEN, då den har liknande doftnoter.

 1. ZOE 50 ml

  NordicFeel
  139 kr Tillfälligt slut
 2. ZHEN 50 ml

  NordicFeel
 3. -10%

  ZOE & ZHEN

  NordicFeel
  196.2 kr 218 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!