Fin hud

Så får du fin hud

Den ultimata huden med superglow står högt på beauty-önskelistan. Vill du kickstarta våren med en ny rutin och samtidigt bli kvitt problemhuden? Vi reder ut rutinerna och plockar nyckelprodukterna som ger dig fin hud nu.

NordicFeel Lifestyle

Fin hud

Förbered för fight

Dag

Vad spelar krämer för roll? Svaret är stor. A och O för en problemhy är att satsa på en ordentlig rengöringsrutin tillsammans med en effektiv uppsättning av krämer. Dela in dygnet i två delar och börja dagen med att rengöra huden från eventuell nattkräm och orenheter med ett uppfriskande ansiktsvatten.

Applicera en dagkräm som tillför fukt. Exuviance Sheer Refining Fluid förbättras hudens struktur och klarhet, utan att lämna huden oljig. Var också noga med att välja en foundation som tar extra hand om din hud. Clinique´s Anti-Blemish Solutions är en oljefri foundation som ger ett halvtäckande resultat, samtidigt som den minskar utslag, neutraliserar rodnad och minskar irritation orsakad av acne.

Natt

Skäm bort din hud ett par minuter extra varje kväll. Inled med att tvätta ansiktet rent från makeup och orenheter med en rengörande gel eller skumtvätt. Fast huden kan upplevas som ren i detta skede så finns oftast lite smuts kvar.

Applicera ditt ansiktsvatten på en bomullspad och ge ditt ansikte en extra uppfriskande och rengörande kur. Avsluta med en lugnande nattkräm som lindrar irritationer och verkar anti-inflammatorisk.

Ge din hud en present

Låt en spa-dag i veckan bli din nya rutin. Genom att boosta lite extra hjälper du en problemhy på traven. Exfoliating Peel Mask från M Picaut Swedish Skincare exfolierar varsamt samt ger din hud näring och lyster.

Varva din peeling med en djupverkande lermask som tar bort orenheter på djupet och blir en effektiv kur som eliminerar överflödigt fett samtidigt som den verkar porsammandragande. Aroma Cleanse Clay and Herbal Cleansing Mask från Decléor är en krämig ört- och lermask som renar din hud, minimerar porer och absorberar överflödigt talg.

Läs också Säg nej tack till pormaskar

Shoppa här:

Sheer Exuviance

Sheer Refining Fluid

Exuviance
Läs mer
M Picaut Swedish Skincare

Exfoliating Peel Mask

M Picaut Swedish Skincare
Läs mer
Aroma Cleanse

Aroma Cleanse

Decléor
Läs mer
Tipsa dina vänner!