Nattcreme

Skönhetssömn

Precis som sömnen återhämtar kroppen så ger en bra hudvårdsrutin nytt liv till din hy. Ta hand om din hud med en återuppbyggande och återhämtande kvällsrutin.

Nordicfeel Lifestyle

Nattcreme

Hitta rutinen

Att hålla sin kvällsrutin kan vara svårt när sömnen lockar. Men en förutsättning för att skapa en strålande hy är att ingå ett litet kontrakt med sig själv. Skapa din rutin och se till att hålla den, speciellt under de perioder då du känner dig trött och stressad.

Steg för steg

Huden utsätts för en rad påfrestningar under dagen. Lugna huden med en ordentlig rengöring som skonsamt och effektivt avlägsnar smuts. Ta hand om vinterhuden lite extra och satsa på en krämig rengöring som återfuktar huden.

Avsluta med ett fuktgivande ansiktsvatten som binder och bevarar hudens fukt.

En nattcreme är i regel fetare än din dagcreme. Satsa på en återfuktande och återuppbyggande creme som ger din hud den extra och djupverkande omsorg den förtjänar tillsammans med den viktiga sömnen. Använd gärna ett serum innan du applicerar din nattcreme. Vi gillar Advanced Night Repair från Estée Lauder!

Boosta

Sov med din ansiktsmask! På NordicFeel hittar du flera härliga 2 in 1-produkter som dels verkar uppiggande och dels med fördel appliceras som ögon eller ansiktsmask för en extra boost under natten. Vi rekommenderar Moisture Surge från Clinique som är en intensiv ansiktsmask som ska verka under natten.

Tips på produkter:

Advanced Night Repair

Estée Lauder
Läs mer

Evening Restorative Complex

Exuviance
Läs mer

Moisture Surge

Clinique
Läs mer
Tipsa dina vänner!