Filorga Age-Purify

Fet hy och fina linjer? Här är serien du måste ha!

Ute efter produkter som både jobbar på att minimera oren hy och fina linjer? Då kan du sluta leta! Filorga har lanserat en ny serie som fokuserar just på detta! Här berättar vi mer om varje produkt och hur du använder dem.

Alexandra

Filorga Age-Purify

Filorga Age-Purify – för fet hy med rynkor

Är du en av dem som har fet hy och använder uttorkade produkter? Då ska du tänka om! En fet hy (speciellt en som även har fina linjer) behöver massor av fukt eftersom huden annars kan upplevas torr och detta gör dessutom att mer talg produceras. Därför är det viktigt att använda produkter som jobbar på en obalanserad hy utan att torka ut den. Filorgas senaste serie Age-Purify fokuserar just på detta hudtillstånd; den verkar mattifierande samtidigt som huden får fukt och fina linjer minimeras.

Steg 1: rengöring

Age-Purify Clean är en rengöringsgel som passar den kombinerade eller feta huden som är i obalans. Rengöringen omvandlas till ett fint skum när den kommer i kontakt med vatten vilket ger en behaglig och ren känsla. Fördelar med denna gel är att den innehåller en kombination av tre anti-rynk ingredienser som har en plumpande och utjämnade effekt samt syror, zink och vegetabiliskt extrakt vilket hjälper till att korrigerar blemmor.

Massera in på vått ansikte och skölj av. Avsluta med serum och ansiktskräm.

 1. Age-Purify Clean 150 ml

  FILORGA

Steg 2: serum

Ett serum som har mindre molekyler än en vanlig ansiktskräm kan tränga längre ner i hudlagret och därmed jobba mer effektivt på bland annat rynkor. Age-Purify Serum har en lätt återfuktande textur och en utjämnade effekt för korrigering av rynkor och fina linjer. Den verkar även detoxande och lämnar huden i balans. Använd innan din dag- eller nattkräm.

Här kan du läsa mer om anti-age och här om grundläggande om hudvård.

 1. Age-Purify Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Steg 3: ansiktskräm

Age-Purify är en balanserande ansiktskräm som återfuktar och är fuktbevarande samtidigt som den är motståndskraftig mot föroreningar som kan leda till att huden åldras i förtid. Krämen har ett anti-pollutionskydd vilket innebär att föroreningar som bland annat cigarettrök, avgaser och UV-ljus inte fäster på huden. En perfekt ansiktskräm för dig som bor i en storstad!

Applicera efter serum som en del i den dagliga hudvårdsrutinen, på morgonen och kvällen i hela ansiktet.

 1. Age-Purify Fluid 50 ml

  FILORGA

Extra: ansiktsmask

Denna rengörande lermask reglerar sebumproduktionen, ger en jämnare och mer klar hud med färre rynkor. Dessutom lämnar den huden otroligt mjuk med mycket friskhet! Det går utmärkt att använda Age-Purify Mask flera gånger i veckan eller i förebyggande syfte, innan du vet att acne brukar uppstå, till exempel vid menstruation.

Tips!
Använd gärna en peeling innan du lägger masken. Skölj av peelingen och lägg ett tjock lager ansiktsmask. Skölj av efter 10 minuter.

 

 1. Age-Purify Mask 75 ml

  FILORGA
Tipsa dina vänner!