Filorga Time filler

Time-Filler – hudvårdsserien som tacklar alla typer av rynkor

Filorga är mästare på hudvård som är anti-aging, och de har ett brett urval av produkter att välja mellan beroende på hudtyp, ålder och specifika behov. Här berättar vi mer om märkets bästsäljande serie Time-Filler som bekämpar rynkor, fina linjer, glåmighet, förlorad spänst och andra ålderstecken. Vilken produkt väljer du?

Nordicfeel Lifestyle

Filorga Time filler

Time-Filler Eyes 5 XP

För en omedelbar lifting-effekt

Trött på mörka ringar, påsar och tunga ögonlock? Då kan den nya superögoncremen Time-Filler Eyes 5 XP från Filorga vara något för dig! Den reducerar mörka ringar och alla typer av linjer och rynkor, ger fasthet och har en lyftande effekt på ögonlocken. Ögonpartiet kommer se  yngre, slätare och piggare ut.

Psst! Visste du förresten att produkterna i Time-Filler är inspirerade av skönhetsinjektioner? Det är bland annat därför de är så potenta och ger enastående resultat!

 1. Time-Filler Eyes 5XP 15 ml

  FILORGA

Time-Filler Intensive

Serum med botox-effekt

Mimiska rynkor, djupa rynkor, ytliga rynkor och torrhetsrynkor får se upp om du använder dig av Time-Filler Intensive! Formulan har både en filler- och botox-effekt på huden, vilket gör att ansiktsmusklerna blir mer avslappnande samtidigt som huden återfår sin volym. Och som en härlig bonus blir huden mjukare än någonsin.

 1. Time-Filler Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Time-Filler 5 XP Cream

Multikorrigerande ansiktscreme för normal till torr hud

Som namnet avslöjar så reducerar Time-Filler 5 XP Cream intensivt multikorrigerande dag- och nattcreme hela fem(!) typer av rynkor. Den mjukar upp mimiska rynkor, fyller ut djupa rynkor, jämnar ut ytliga rynkor och reducerar torrhetsrynkor – och den slätar även ut huden på halsen. Formulans krämiga konsistens är perfekt för den med normal till torr hy som kan uppleva stramhet, torrhet och fnasiga partier i ansiktet.

 1. Time-Filler 5XP Cream 50 ml

  FILORGA

Time-Filler 5 XP Cream-Gel

Lika effektiv, men passar kombinerad till fet hy

Upplever du i stället att du har en kombinerad eller fet hud, eller besväras du av oljiga partier i ansiktet? Då är det Time-Filler 5 XP Cream-Gel du ska satsa på! Denna ansiktscreme är precis lika effektiv som Time-Filler 5 XP Cream, men den innehåller även zink som ser till att huden inte blir glansig under dagen.

Här hittar du alla produkter från Filorga Time-Filler.

Läs också
Fet hy och fina linjer? Här är serien du måste ha!

 1. Time-Filler 5XP Cream-Gel 50 ml

  FILORGA
Tipsa dina vänner!