Anti-age

Förvandla huden med Anti-age

Vrid klockan tillbaka med Anti-age-metoderna som fungerar. Vi ger dig superprodukterna som boostar med vård och låter dig njuta av en sammetslen hud längre.

Nordicfeel Lifestyle

Anti-age

Bygg en bra rutin och håll den

Tvätt

Fukt är en förutsättning för att hålla huden elastisk, tillsammans med en ordentlig rengöring morgon och kväll. Exuviance’s Deep Clean AHA Cleanser med multi AHA återställer fuktbalansen samtidigt som den rengör effektivt och lämnar huden klar och full av lyster. Om du har en mogen hy med orenheter, pormaskar eller plitor så kan du prova Filorga’s Age-Purify Cleanser som djuprengör utan att torka ut. Kombinera med toner som binder fukt och förbereder huden för applicering av serum och ansiktskräm.

 1. Deep Clean AHA Cleanser 212 ml

  Exuviance
 2. Age-Purify Clean 150 ml

  FILORGA

Dag

Estée Lauder’s Revitalizing Supreme+ är en lyxig anti-age-kräm som arbetar parallellt på flera av hudens ålderstecken och som skapar en fastare hud med ungdomlig lyster.

Stress är ett av de största hoten mot vacker hy. Med Clarins Multi-Active Day Cream förebygger du ett för tidigt åldrande genom att stödja huden och skydda från yttre påfrestningar. En age-controller som verkar lika långsiktigt som direkt genom att trolla bort synligheten av fina linjer.

Torrhet kan göra att rynkor och fina linjer blir mer framträdande. För dig som har en mogen och torr hy passar därför DermaCeutic Hyal Ceutic som reparerar och bygger upp huden med hjälp hyaluronsyra.

Skydda huden från solens skadliga strålar genom att addera solskydd under dagtid, eller använd en dagkräm med SPF. Exuviance Daily Corrector SPF ger fukt, jämnare hudton och lyster. Den har en lätt formula som dessutom passar utmärkt under makeup.

 1. Multi-Active Day Cream 50 ml

  Clarins
  679 kr Tillfälligt slut
 2. Hyal Ceutic 40 ml

  Dermaceutic
 3. Daily Corrector SPF 35 40 g

  Exuviance

Kväll

Under natten får huden tid att arbeta. Applicera därför en effektiv nattkräm som passar dina behov och gör jobbet medan du sover.

Filorga’s Sleep & Lift Night Cream är ett uppstramande ansiktsbalsam som ger lyft och volym till slapp hud. Krämen innehåller kollagen och hyaluronsyra som boostar cellförnyelse, ger fukt och en plumpande effekt.

Ole Henriksen’s Transform Plus både förebygger och motverkar ålderstecken. Den har en rik formula som återfuktar och arbetar effektivt på fina linjer och rynkor. Efter en natt med denna krämen vaknar du upp med en hud som känns välmående, med förbättrad struktur och vacker lyster.

 

 1. Sleep & Lift 50 ml 50 ml

  FILORGA
 2. Transform Plus 50 ml

  Ole Henriksen
  647 kr Tillfälligt slut

Trolla med din hud

Introducera ett verktyg till din rutin som hjälp på traven. Bear är FOREO’s elektriska ansiktsrengöring som är anpassad för en mogen hud. Med hjälp av mikroström aktiveras ansiktsmusklerna och blodcirkulationen, något som främjar din huds spänst och fyllighet.

Boosta med härliga masker och serum. Estelle & Thild´s Super BioActive är ett anti-ageing-serum som bekämpar fria radikaler och motverkar UV-skador, samtidigt som den trollar bort fina linjer och rynkor.

Lägg en närande mask 1-2 gånger per vecka. Xlash Collagen Night Mask är en återfuktande ansiktsmask skapad för att minska synligheten av fina linjer och rynkor. Produkten innehåller akacia-kollagen för att ge en ungdomlig lyster, körsbärsextrakt för djup återfuktning och squalane för intensiv återfuktning.

Glöm inte bort vårt allra känsligaste hudområde – ögonen. Clarins Double Serum Eye kombinerar det bästa av anti-age och vårdande ingredienser. Ögonserumet slätar ut rynkor, minskar svullnad och stärker huden.

 1. BEAR

  FOREO
  4325 kr Tillfälligt slut
 2. Super BioActive 30 ml

  Estelle & Thild
  495 kr Tillfälligt slut
 3. Collagen Night Mask 50 g

  Xlash
  399 kr Tillfälligt slut
 4. Double Serum Eye 20 ml

  Clarins

Läs också 4 tips mot rynkor

Tipsa dina vänner!