Anti-age

Förvandla huden med Anti-age

Vrid klockan tillbaka med Anti-age-metoderna som fungerar. Vi ger dig superprodukterna som boostar med vård och låter dig njuta av en sammetslen hud längre.

Nordicfeel Lifestyle

Anti-age

Bygg en bra rutin och håll den

Tvätt

Fukt är en förutsättning för att hålla huden elastisk, tillsammans med en ordentlig rengöring morgon och kväll. Exuviance´s Purifying Cleansing Gel med multi AHA återställer fuktbalansen samtidigt som den rengör effektivt och lämnar huden klar och full av lyster. Kombinera med toner som binder fukt och förbereder huden för applicering av serum och ansiktskräm.

Dag

Decléor´s Orexcellence Energy Concentrate Youth Cream är en lyxig anti-age-kräm som arbetar parallellt på flera av hudens ålderstecken och som skapar en fastare hud med ungdomlig lyster.

Stress är ett av de största hoten mot vacker hy. Med Clarins Multi-Active Day Cream förebygger du ett för tidigt åldrande genom att stödja huden och skydda från yttre påfrestningar. En age-controller som verkar lika långsiktigt som direkt genom att trolla bort synligheten av fina linjer.

Skydda huden från solens skadliga strålar med Hydra Floral SPF30 Anti-Pollution Hydrating Fluid, en skyddande dagkräm för alla hudtyper som återfuktar och mjukgör huden.

Kväll

Filorga´s Sleep and Peel är en återuppbyggande nattkräm som skapar lyster och skyddar mot för tidigt åldrande. Boosta cellförnyelsen, minska ojämnheter, få bukt med pigmentfläckar och vakna med ett ansikte som strålar av ett hälsosamt glow.

Trolla med din hud

Filorga´s Mesotherapist Tissular Stimulation Program  är ett revolutionerande cell-reaktiveringsprogram. Inspirerat av anti-ageing-mesoterapibehandlingar som utförs av hudläkare på klinik ger den huden en förbättrad struktur med en smidigare och fastare känsla.

Boosta med härliga masker och serum. Estelle & Thild´s Super BioActive är ett anti-ageing-serum som bekämpar fria radikaler och motverkar UV-skador, samtidigt som den trollar bort fina linjer och rynkor.

Lägg en närande mask 1-2 gånger per vecka. Calendula Hydrating And Toning Mask är en superåterfuktande ansiktsmask som syresätter huden, återuppbygger kollagen och som återfuktar huden med 12 olika oljor och extrakt.

Läs också 4 tips mot rynkor

Shoppa produkterna som rekommenderas i artikeln:

Purifying Cleansing Gel

Exuviance
Läs mer

Orexcellence

Decléor
Läs mer

Multi-Active Day Cream

Clarins
Läs mer

Hydra Floral

Decléor
Läs mer

Sleep and Peel

Filorga
Läs mer

Super BioActive

Estelle & Thild
Läs mer
Tipsa dina vänner!