Filorga serum

Guide: välj rätt serum från Filorga

Hur väljer du rätt serum efter hudtyp och behov? Här går vi igenom Filorgas sex olika serum och matchar dem med vilket resultat du vill ha!

Alexandra

Filorga serum

Välj rätt serum

Älskade serum! Det är produkten som ingår i mångas hudvårdsrutin och som verkar djupgående samt hjälper dina andra ansiktsprodukter att komma till liv. Ett serum har nämligen mindre molekyler än en vanlig fuktcreme och kan därför tränga ner djupare i huden där vår främsta hudaktivitet pågår. Men hur ska man välja rätt i djungeln av alla serum som poppat upp den senaste tiden?  Här nedan hjälper vi dig genom att gå igenom Filorgas effektiva serum och matchar dem med olika hudtyper och behov.

Du har torr hy och vill ha mer glow

Om du har torr hy behöver din hy fukt, fukt och åter fukt. Testa gärna Hydra-Hyal som är en rejäl fuktbomb för din hud. Detta intensiva serum ger dig ett utjämnade resultat och hela 24 timmars återfuktning. Huden får dessutom en fin lyster.

 1. Hydra-Hyal 30 ml

  FILORGA
  595 kr Tillfälligt slut

Din hy är i obalans samtidigt som du vill ha en anti ageing-effekt

Har du en lite mer mogen hud med orenheter som inte ger sig? Age Purify Intensive Serum är ett dubbelverkande serum som både ger en anti aging-behandling och lämnar din hud i balans. Resultatet är en klarare hudton och färre rynkor. Dessutom skyddar det huden mot föroreningar.

Här kan du läsa mer om serien Age Purify.

 1. Age-Purify Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Du har fina linjer och vill ha snabba resultat

Time-Filler Intensive är ett multi-korrigerande anti aging-serum som reducerar alla typer av rynkor. Och det bästa av allt – det ger snabba resultat! Time filler Intensive ger din hud volym likt effekten av fillers. Efter användning får du en fastare hud med förbättrad hudkvalié och ökad lyster.

 1. Time-Filler Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Din hy känns trött och behöver en boost

Möt NCEF-Intensive Serum – när du behöver förbättra din hudkvalité och ge den en boost. Det är ett multikorrigerande anti aging-serum som minimerar rynkor, ger huden ny lyster och arbetar mot ålderstecken för en synbart föryngrad hud.

Tips! Kan användas som en kur inför en ny säsong eller efter en stressig period.

 1. NCEF-Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Din hud känns livlös

Har du en mogen hud och vill ha långvariga anti aging-resultat med utjämnande rynkor, ökad lyster och mer definierande ansiktsdrag? Då är Global-Repair Serum för dig! Det passar alla hudtyper och hjälper till att återuppbygga din huds ungdomliga struktur.

 1. Global-Repair Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Du önskar en mer fast och uppstramande hud

Life-Designer Serum ger dig en radikal lyftande effekt bara på sju dagar! Passar alla hudtyper som är i behov av mer fasthet. Efter användning får du slätare ansiktsdrag och en mer fyllig hud. Glöm inte halsen! Serumet ger en uppstramande effekt även där! Här hittar du alla serum från Filorga.

 1. Lift-Designer Serum 30 ml

  FILORGA
Tipsa dina vänner!