Lockigt hår, afro, hårvårdsguide

Drömprodukterna för din hårtyp

Så många hårtyper och ännu fler regler. Tunt, lockigt, färgat eller frissigt? Vi ger dig snabbguiden som reder ut vad just ditt hår behöver och matchar rätt produkter med önskad effekt.

Nordicfeel Lifestyle

Lockigt hår, afro, hårvårdsguide

Curl Control

Utnyttja dina lockar till max genom att investera i produkter som definierar och tämjer håret. Att ha naturliga rörelser i håret är ett fantastiskt utgångsläge för styling. Satsa på ett fuktgivande schampo och balsam som skapar glans och minskar frissigheten och bjud håret på en extra fuktinjektion med en inpackning eller en leave in full av vitaminer och vårdande ämnen.

Styla dina lockar med hjälp av lätta och mjuka produkter som lyfter och definierar. Applicera ett par droppar hårolja i handflatorna och dra fingrarna försiktigt genom längderna för extra glans. Har du tjockare hår och lockar som kräver lite extra för att hålla kvällen igenom? Använd en hårspray med styrka lätt till medium, överdosera inte och spraya alltid på ca 20 cm avstånd.

Tips på produkter för lockigt hår

För lockigt hår

Läs mer

För ett blankt och väldoftande hår

Läs mer

Balsam

Läs mer

True Colour

Ett av de mest effektiva stylinggreppen är en snygg och välvårdad färg. Men det sliter på håret att fira jul som brunett, skåla in nyår som blondin och möta våren i koppar. Vårda ditt hår med ett färg och fuktbevarande schampo och balsam och njut av färgen extra länge genom en boostande färginpackning.

Låt färgen lyfta lite extra med hjälp av en glansspray som skapar en fin lyster och lekfulla effekter.

Tips på produkter för färgat hår

För färgat hår

Läs mer

Hårinpackning

Läs mer

Underverk för håret

Läs mer

Fine Art

Tunt fint hår med ständig craving efter mer volym. Som tur är finns produkterna som räddar alla som inte föddes med ett fylligt svall. En förebyggande åtgärd för att ta väl hand om ditt tunna hår är att låta det vila extra från snoddar och ständig användning av värmeverktyg. I duschen trivs det tunna fina håret extra med ett volymgivande schampo och balsam.

Undvik spray och andra produkter som tynger ned håret. För en extra volymboost och snygg textur kan du trolla med hjälp av ett torrschampo, som förutom att fräscha upp håret också bygger en fantastisk volym och härlig stadga.

Tips på produkter för fint hår

För fint hår

Läs mer

Styling som ger volym

Läs mer

Fräscha upp håret, utan att tvätta

Läs mer

Här hittar du alla våra hårvårdsprodukter

Klicka här

 

Läs också:
3 tips mot frissigt hår
Så får du färgen att hålla maximalt
Hårbattle – så slipper du tre vanliga dilemman

 

Tipsa dina vänner!