3 tips mot frissigt hår

Detta inlägg är för dig som kämpar med frissigt hår! Följ våra tre enkla tips för att få ett snyggt och följsamt hårsvall.

Alexandra

Tips mot frissigt hår

Tvätta håret i kallt vatten

Gillar du att duscha varmt? Då är det dags att tänka om! Varmt vatten torkar nämligen ut håret och dess naturliga oljor. Skölj hellre håret i kallt vatten eftersom kyla drar ihop hårstrånas fjällskikt och gör dem mindre spröda.

Använd hårolja

Om du har flygigt hår bör du investera i en bra hårolja som slätar ut håret och lägger hårstråna på plats. Satsa på en bra produkt som tränger in i håret på djupet och ger rikligt med fukt.

Du kan även blanda i några droppar hårolja i din inpackning eller i ditt balsam när du applicerar. En perfekt fuktboost som verkligen återfuktar ditt hår! Du hittar alla våra håroljor här.

Snabbfix med hårspray

Använd ett vanligt hårspray om du snabbt vill fixa till ditt frissiga hår. Spraya lite på en borste och borsta långsamt ner de flygande hårstråna. Här hittar du alla hårspray.

Bästsäljande produkter som minimerar friss

 1. -25%

  Dream Coat 200 ml

  Color Wow

  Utlovar "aldrig mer frissigt hår", perfekt för det skandinaviska vädret.

 2. System Professional 100 ml

  Wella Professionals

  Gör ditt hår fantastiskt mjukt, utan friss! Perfekt att blanda med din inpackning.

 3. -20%

  Molecular Repair 30 ml

  K18

  Denna viktlösa olja bekämpar friss på två nivåer för långsiktig förebyggande och omedelbar kontroll. Minskar friss, förbättrar glans och innehåller värmeskydd.

 4. Frizz Dismiss 500 ml

  Redken

  Redken Frizz Dismiss schampo är ett anti-frizz-schampo, som har en varsamt rengörande formula. Psst! Kombinera gärna med tillhörande balsam och hårinpackning.

  395 kr Tillfälligt slut
 5. -20%

  No Frizz Vanishing Oil 50 ml

  Living Proof

  En lätt olja som återfuktar, slätar ut och ger ett naturligt friskt hår utan friss.

  263.2 kr 329 kr Lägg i varukorgen
Tipsa dina vänner!