Topp 10 hårinpackningar för torrt hår

Räddaren i nöden! Här kommer topplistan med de 10 bästa hårinpackningar för dig som har torrt och slitet hår, perfekt nu inför våren. Här hittar du garanterat den perfekta lösningen för just ditt hår.

Nordicfeel Lifestyle

Topplista hårinpackningar för torrt hår

Räddningen för ett torrt och slitet hår efter vintern stavas hårinpackning. Du kanske tror att inpackning kan ersättas utav balsam, men så är det inte. Balsam och inpackning jobbar med håret på olika sätt och är därför lika viktiga i samband med schamponering. Den största skillnaden mellan balsam och inpackning är att en inpackning går in i håret på djupet för en mer djupverkande och näringsrik behandling. Ett balsam lägger sig lite mer på det yttersta lagret av håret och fungerar som ett skyddande skikt.

Använd hårinpackning i ett handdukstorkat hår efter schamponering bästa resultat, då hårets celler är öppna och mer mottagliga att dra åt sig fukt. Avlsuta tvätten med balsam – ett viktigt steg då det stänger fjällskiktet i hårstråna och skyddar håret från slitage.

Topp 10:

 1. 1

  No 3 Hair Perfector 100 ml

  Olaplex

  Den mest berömda inpackningen hos såväl privatpersoner som frisörer. Olaplex No.3 är känd för sin djupt mjukgörande och reparerande effekt på håret. Helt vegansk och fri från både silikoner och sulfater.

 2. 2

  Intense Moisture Hair Mask 300 ml

  IDA WARG Beauty

  Ida Wargs Intense Moisture Hair Mask innehåller många ingredienser som är bra för just slitet och torrt hår, såsom passionsfruktsolja, sheasmör och sodium PCA. Sodium PCA är en ingrediens som binder fukt och passar därför perfekt för dig som behöver en riktig fuktboost

 3. 3

  SP Classic 150 ml

  Wella Professionals

  Wella Keratin Restore Mask är ytterligare en mycket bra återfuktande hårinpackning tack vare alla oljor den innehåller. Här hittar du både argan-, jojoba- och mandelolja som stärker och återfuktar håret på djupet. Wellas hårinpackning är dessutom vår topp 5 mest sålda hårinpackning denna månad – ett måste för dig med torrt hår.

 4. -25%
  4

  Repair 200 ml

  Björn Axén

  Björn Axén Deep Conditioner är en mycket dryg produkt, och du behöver bara använda en liten mängd för att uppnå fina resultat. Inpackningen innehåller bland annat arganolja som mjukar upp och ger fukt till torrt hår.

  149.25 kr 199 kr Lägg i varukorgen
 5. 5

  Resistance 200 ml

  Kérastase

  Kérastase Resitance Bain Therapiste Masque är en vårdande och omslutande inpackning som reparerar och förnyar håret. Den ultimata behandlingen för dig med färgat, skadat och överarbetat hår.

 6. 6

  All Soft 250 ml

  Redken

  Redken All Soft Heavy Cream Mask ger ditt hår strålande glans och en otrolig mjukhet. Använd i kombination med All Soft Argan Oil för bästa resultat.

 7. 7

  Deep Repair Hair Masque 500 ml

  Nioxin

  Nioxin Deep Repair Hair Masque ger maximalt skydd och stärker samtidigt hårets ytor mot skador vilket minskar slitaget på håret.

 8. 8

  Dark Oil Lightweight Hair Mask 150 ml

  Sebastian Professional

  Sebastian Dark Oil Lightweight Hair Mask har en speciell mix utav oljor som stärker håret samt ger det näring. Dessutom med en fantastisk doft!

 9. 9

  No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml

  Olaplex

  Olaplex No. 8 ger maximal återfuktning till skadat och torrt hår. Till skillnad från Olaplex No. 3 som reparerar håret inifrån, så är No. 8 en inpackning som ger fukt på djupet. Vegansk, paraben- och sulfatfri.

 10. 10

  K-Pak Hydrator 250 ml

  Joico

  En intensivt återfuktande hårinpackning som räddar ett blekt, färgat och skadat hår. Ger fukt på djupet, otrolig glans och hjälper håret att få tillbaka sin mjukhet.

Tipsa dina vänner!