Färgbomb

Så får du färgen att hålla maximalt

Inget lyfter ansiktet så mycket som en fantastisk färg. Vi ger dig tipsen som hjälper dig att behålla den nyfärgade känslan med ultimat stadga och underbar glans.

Nordicfeel Lifestyle

FärgbombIBL

Färga för ett friskt hår

Marknaden för hårfärg är under ständig utveckling och precis som det ställs höga krav på kvalitet så ställs också höga krav på innehållet. Att färga håret ger inte bara en ny glänsande färg och fin inramning till ansiktet, det bygger också upp håret inifrån och ger en fantastisk stadga. En riktig vitamincocktail för ditt hår! Här hittar du våra hårfärger och här alla toningar.

Investera

Lika underbart som det känns att dra fingrarna genom ett nyfärgat friskt hår, lika trist är det när färgen mattas av igen. Motsägelsefullt nog så är det de kraftiga färgerna, exempelvis rött som håller sämst på egen hand. Att investera i ett vårdande schampo och balsam för färgat hår och produkter med färgpigment kan låta dig njuta av ett färgat hår upp till 3 veckor längre.

De små färgtjuvarna

Dags att se över sina duschrutiner! Att skölja håret i för varmt vatten öppnar upp hårstråna och släpper ut en onödig mängd färg. Var också noga med att inte tvätta håret för ofta.

Tills skillnad från ett balsam som stänger hårstrået så öppnar en inpackning upp. Välj därför en inpackning med färgpigment som vårdar och bibehåller färgen på samma gång.

Vi gillar:

Nutri Color Creme

Revlon

Färginpackning som vårdar din färg. Finns i flera nyanser.

Läs mer

Colour Refresh

Maria Nila

Inpackning som innehåller tillfälliga pigment. Finns i flera nyanser.

Läs mer

Serie Expert

L'Oréal Professionnel

Färgkorrigerande creme för brunetter.

Läs mer
Tipsa dina vänner!