IsaDora Palett

Lösögonfransar för nybörjare

Här avslöjar jag 5 enkla knep som gör att du lyckas fästa dina lösögonfransar som ett proffs!

Madelene

IsaDora Palett

Så här gör du steg för steg:

Mät

Börja med att mät lösögonfransarna mot ditt öga för att se om du måste korta av dem. Har du mindre ögon så kan det vara bra att klippa bort en del av ytterkanten. Jag använder Eylure Nr 121 (se bilden) som har lite mer volym och ger en snygg cat eye-effekt.

Mascara

Applicera gärna mascara innan, eftersom det gör att du kan återanvända dina fransar flera gånger! Böj fransarna med en franstång och måla sedan mascara.

Applicera lim

Stryk på en tunn mängd lim längst fransbandet. Låt torka tills limmet blir lite ”klistrigt” (beroende på lim ca 30 sek- 2 min).

Använd pincett

Jag föredrar att använda en pincett när jag sätter ditt lösögonfransar. Ta tag med hjälp av pincetten i mitten av fransen och börja med att trycka fast den mitt på ögat. Därefter fäster du i ytterkanterna på fransarna. Tryck fast försiktigt!

Öva, öva öva

Så, nu har du snygga flörtiga fransar och glöm inte träning ger färdighet! Det tar ett tag innan man får in rätta knycken när det kommer till att applicera fransar men dessa är så pass tunna att det är busenkelt!

Tänk på

Eylure har flera olika stilar så du kommer definitivt hitta några som passar dig. Eylures lösögonfransar har länge varit en favorit hos mig sedan jag köpte mitt första par när jag var på en shoppingresa i London. De är verkligen de perfekta fransarna att börja med eftersom de är otroligt lätta att applicera! Det som är hemligheten bakom Eylures fransar är det tunna bandet som gör att de går att använda både med och utan eyeliner.

Det som är viktigt att tänka på är att hitta ett lim som du trivs med, ibland är det inte det limmet som följer med som är det bästa för dina preferenser så pröva dig fram.

Här hittar du alla lösögonfransar från Eylure.

Tipsa dina vänner!