Bäst i test: Ögonfransböjare

Bäst i test: ögonfransböjare

Efter att ha testat flera olika ögonfransböjare en längre tid så är det dags att kora en vinnare. Se vilken som fått bäst betyg!

Madelene

Bäst i test: Ögonfransböjare

Bra ögonfransböjare

Att böja sina fransar kan göra en enorm skillnad! Jag levde länge i tron om att det inte var någon skillnad på olika ögonfransböjare, men tänk så fel jag hade. Greppet och vinkel på själva “böjaren” påverkar mer än man tror. Här ger jag betyg på tre olika fransböjare.

Classic Lash Curler Tweezerman

Classic Lash Curler från Tweezerman har en mindre böj vilket gör den väldigt lätt att använda för olika typer av ögonformer. Den känns greppvänlig och böjer fransarna fint. Den är näst dyrast och kommer med hela tre (!) extra silikonkuddar. Jag gillar dessutom den silvriga och lila färgkombinationen. Jag är väldigt impad!

Betyg: 5

Eyelash Curler Shiseido

Eyelash Curler från Shiseido har länge varit min personliga favorit då jag har ägt en i över tre år och den har aldrig gjort mig besviken. Den har precis som Classic Lash Curler från Tweezerman en mindre kurvad form vilket gör den lättare att använda. Den har hög kvalité och genom att byta silikonkudden så håller den i åratals, om inte en livstid. Det enda negativa är priset.

Betyg: 4,5

Eyelash Curler Eylure

Eyelash från Curler Eylure är den billigaste av de tre som jag har testat. Den är även den som är mest böjd, vilket jag upplever gör det lite svårare att få tag på fransarna i ytterkanten. Den gör dock sitt jobb men om jag jämför med de andra två kan den kännas lite klumpig.

Betyg: 3

Här hittar du alla ögonfransböjare

Läs också
Lösögonfransar för 3 olika tillfällen

Topp 3

1. Classic Lash Curler

Tweezerman
Läs mer

2. Eyelash Curler

Shiseido
Läs mer

3. Eyelash Curler

Eylure
Läs mer
Tipsa dina vänner!