Volymskola

Va-va-voom-volym

Har du inte fötts med ett naturligt volymsvall till hårman. Misströsta inte. Det finns knep som får det tröttaste och plattaste hårsvall att få va-va-voom-volym!

Nordicfeel Lifestyle

Volymskola

Boosta håret

Börja redan i duschen med att boosta håret med ett volymgivande schampo och balsam. Men tänk på att inte tvätta det för ofta, då torkar det lätt ut, utan använd med fördel ett torrschampo mellan tvättarna för att behålla hårets fräschör.

Skapa långvarig volym

För att skapa en frisyr med långvarig va-va-voom-volym och fyllighet, som håller i timmar, grunda med en volymgivande stylingprodukt, som en volumizing mousse eller en volymgivande hårlotion, vid rötterna i fuktigt hår.

Föna

Föna håret med en rundborste för att ge håret snygg form och avsluta varje omgång med kall luft för att få formen att hålla bättre. För en mer naturlig look – testa det gamla mormorsknepet att föna håret upp och ned. Fixa sedan till det med fingrarna.

Använd torrschampo

Applicera ett torrschampo eller ett volympuder i hårbotten vilket gör under för trött och platt hår. Gnugga sedan ut det i hårrötterna vilket gör det enkelt att själv buffa upp volymen när du vill.

Maxa volymen

För maximal volym – lägg upp håret på värmespolar (desto större, desto mer volym) eller använd en stor locktång. Fixera med hårspray!

Ditt resultat!

Voila – va-va-voom-volym!

Pure Volume

Maria Nila

Volymgivande schampo

Läs mer

Good To Go

Löwengrip Care & Color

Torrschampo

Läs mer

Pro 180

Babyliss

Locktång 38mm

Läs mer
Tipsa dina vänner!