Nioxin: Revolutionerande hårvård för effektiv bekämpning av håravfall

Nioxin System Kit erbjuder en effektiv lösning för att bekämpa oönskat håravfall och främja hälsosamt hår. Upplev ett tjockare, fylligare hår med Nioxins banbrytande hårvårdsprodukter.

Nordicfeel Lifestyle

Så här använder du Nioxin System Kit på tre enkla steg:

 1. Rengöring: Fukta håret ordentligt och applicera och massera in rengöringen i hårbotten. När allt hår har löddrats upp, vänta en minut innan du sköljer noga.
 2. Vård och återfuktning: Applicera conditioner i längder och toppar, men glöm inte heller Scalp Therapy Revitalizing Conditioner i hårbotten. Låt balsamet verka i 1-3 minuter och skölj sedan noggrant.
 3. Leave-in-behandling: Fördela leave-in-behandlingen jämnt över den rena hårbotten och låt den verka för att uppnå ett fylligare hår.

Vilken av de olika kiten ska du använda dig av? Vi guidar dig!

Trial Kit System 1

 1. Trial Kit System 1 350 ml

  Nioxin

System Kit 1 är utformat för naturligt, ofärgat hår med lätt uttunning. Den är utformad för att förstärka strukturen och skydda håret mot avbrutna hårstrån. Den fräschar också upp hårbotten och ger tjockare och fylligare hår.

Trial Kit System 2

 1. Trial Kit System 2 340 ml

  Nioxin

System Kit 2 är framtaget för naturligt, ofärgat hår med avancerad tunnhårighet där håravfallet är mer än vanligt. Systemet ger tjockare och fylligare hår samtidigt som den skyddar varje hårstrå mot skador. Innehåller UV-skyddande ingredienser.

Trial Kit System 3

 1. Trial Kit System 3 350 ml

  Nioxin

System Kit 3 är utformat för färgat hår med lätt uttunning. Den är framtagen för att avlägsna talg, fettsyror och miljörester som täpper till hårsäckarna samtidigt som den förstärker hårets struktur, ger fuktbalans och skyddar färgen.

Trial Kit System 4

 1. Trial Kit System 4

  Nioxin

System Kit 4 är framtaget för färgat hår med avancerad tunnhårighet där håravfallet är mer än vanligt. Den ger tjockare och fylligare hår genom att avlägsna talg, fettsyror och miljörester som täpper till hårsäckarna, samtidigt som den ger fuktbalans och färgskydd.

Trial Kit System 5

 1. Trial Kit System 5 350 ml

  Nioxin

System Kit 5 är skapat för kemiskt behandlat, blekt, permanentat eller platt hår med lätt förtunning. Den är framtagen för att avlägsna talg, fettsyror och miljörester som täpper till hårsäckarna samtidigt som den förstärker hårets struktur och återställer fuktnivån och färgskyddet.

Produkterna i System Kit 5 innehåller extra mycket fukt så tycker du om en mjuk känsla i håret kan du välja denna behandling trots att du inte har kemiskt behandlat hår.

När kan jag se resultat?

Använd Nioxin System Kit dagligen för bästa resultat och för att uppnå ett tjockare och fylligare hår. De flesta användare upplever synliga förändringar, såsom tjockare och tätare hår, redan inom 30 dagar. Under de första veckorna av användning kan du observera ökat avfall, vilket indikerar att produkten rensar ut tilltäppta hårsäckar och skapar plats för nytt hår att växa.

Se mer av Nioxin här!

Tipsa dina vänner!