Beauty Game Changer: Ögonfransböjaren ALLA pratar om!

Varför är alla tokiga i Shiseidos ikoniska ögonfransböjare? Varför är vår hudterapeut Michelle 'besatt'? Och hur tar du bäst hand om din? Här är allt du någonsin önskat veta om allas absoluta favorit.

Trots att de sällan generellt står i rampljuset, så förtjänar ögonfransböjare betydligt mer uppmärksamhet och kärlek! En riktigt bra sådan öppnar upp din blick genom att forma och styla dina fransar för längd och volym.

Ögonfransböjare hamnar ofta längst ner i makeupväskan med någon gammal primer, men det finns faktiskt EN ikonprodukt som influencers, skönhets-entusiaster och redaktörer världen över gång på gång lyfter till skyarna. Du tänker rätt, såklart är det Shiseidos Eyelash Curler. 

Vi undrar, vad är det som pågår? Är det japansk ingenjörskonst? Varför älskar alla Shiseidos Eyelash Curler? Och, såklart (eftersom du förmodligen redan är övertygad), hur tar du bäst hand om din?

Varför är Shiseidos ögonfransböjare så hiiimla bra?

Innovativ och kantfri design.

Ögonfransböjaren har en kantfri design som effektivt fångar alla fransar utan att klämma eller dra. Den mjuka kurvan funkar precis lika bra för alla ögonformer!

Högkvalitativt material.

Riktigt slittåligt stål som är hållbart och lätt att rengöra.

Utbytbart silikon.

Kommer med en extra silikondyna, vilket gör det enkelt att alltid ha en fräsch och ren yta mot ögonen.

Kompakt för on-the-go girlies.

Smidig design som lätt slinker ner i väskan för touch-ups på språng.

  1. Eyelash Curler

    Shiseido

Men ja, vi fattar, det där skulle väl Shiseido själva också rada upp? Så, jag frågade också våra beauty lovers på NordicFeel (och sen beställde jag en själv…):

Varför är den så bra?

”BESATT” – Michelle 

“Den är helt magisk, känns mjuk under själva böjningen mot fransarna men ger ett otroligt hållbart resultat. Använder verkligen varje dag, kommer gråta floder om den går sönder” – Karolina 

“Jag visste inte ens att jag behövde en Eyelash Curler innan jag hade testat den” – Anita

”Bästa fransböjaren som finns och då har jag testat många! Mina fransar går rakt ner och det krävs inte mycket jobb alls med Shiseidos. Andra fransböjare får man trycka hårdare med, gummikudden går sönder, fransarna får en ful vikt kant, dom går ner igen efter nån minut.” – Josefine

Hur tar jag bäst hand om min Eyelash Curler från Shiseido? 

Byt ut silikondynan: Det är viktigt att regelbundet byta ut dynan för att bibehålla böjarens effektivitet och framför allt för hygien. Byt var tredje till sjätte månad.

Rengör: Torka av den med en makeup wipe efter användning för att eliminera bakterier och rester från makeup.

För att summera. Det här är en slitstark, snygg, högkvalitativ ögonfransböjare som helt enkelt works magic! En certified game changer och kultprodukt som förtjänar all tid i strålkastarljuset.

Tipsa dina vänner!