Linn Ahlborg lockar

Så får du Linn Ahlborgs snygga lockar

Svallande lockar som håller länge! Här ger vi dig tipsen och produkterna till Linns ultimata svall!

Nordicfeel Lifestyle

Linn Ahlborg lockar

1. Förbered

Förbered håret för styling och skapa optimal hållbarhet med Curl Hold Spray som också ger håret det viktiga värmeskyddet. Fördela produkten över håret genom att spraya på ca 30 centimeters avstånd. Reducera fukt, som är det största hotet mot hållbara lockar, genom att föna igenom håret på medelhög värme.

För en extra effekt appliceras Drynamic torrschampo som hjälper till att ge volym och textur samt att hålla fukten borta. Arbeta därefter med cirka 3 centimeter tjocka passéer och inled med hårets front för att sedan arbeta dig bakåt med Soft Curl värmetång. Du kan även locka håret med stylern Gold som är väldigt enkel att göra snygga lockar med.

 1. Wetline Curly Ever After 120 ml

  ghd
 2. Drynamic 212 ml

  Sebastian Professional
 3. Curve Soft Curl Tong

  ghd

2. Soft Touch & Styling

Fördela en klick av SP LuxeOil jämnt i handen och krama sedan in i vågorna. På så sätt får du ett mjukt och naturligt svall à la 2020.

Borsta igenom håret från rot till topp för att sammanlänka håret och skapa ett naturligt svall. Detta är även ett perfekt sätt för att fördela LuxeOil jämnt över hela håret.

 1. System Professional 100 ml

  Wella Professionals

3. Finish

Drynamic fungerar även perfekt som finishing-produkt för att skapa extra volym och textur. Appliceras med fördel i botten. Spraya även Shaper Fierce i botten och mothårs på längderna för extra stadga och hållbarhet. Avsluta med ett moln av Shine Shaker för gnistrande glans och en extra glamourös look.

 1. Drynamic 212 ml

  Sebastian Professional
 2. Form 400 ml

  Sebastian Professional
Tipsa dina vänner!