Lockar

Så enkelt fixar du partylockarna

Stora lockar, vågor eller krusigt? Vi guidar dig bland värmeverktygen och sätter rätt verktyg till önskad effekt tillsammans med produkterna som lockar fram det ultimata resultatet.

Nordicfeel Lifestyle

Lockar

Fixa svallet med värmespolar

De där rätta lätta lockarna fixas enklast med värmespolar. Det ultimata verktyget för dig som gillar att vara ute i god tid. Föna det nytvättade håret nästan torrt eller för en blöt kam genom håret för att fukta lätt. Var noga med att inte rulla ett för blött hår.

För extra effekt kan du välja ett set med spolar i olika storlekar. Börja med de största på toppen av hjässan och arbeta dig nedåt med mindre spolar allt eftersom. Avsluta med att böja huvudet bakåt och dra fingrarna genom lockarna för extra volym.

Perfekt resultat med locktång

En locktång är perfekt för dig som önskar de där definierade lockarna som håller länge. För ett extra hållbart resultat, spraya varje slinga lätt med hårspray innan du lindar den runt tången.

Har du ett extra långt hår så kan en kon-locktång vara att föredra då den lättare lockar slingan ända ut till toppen. Prova även att locka håret med din plattång! Tänk på att dra plattången från ansiktet.

Eleganta vågor med trippeltång

Mjuka och lyxiga vågor lockas lättast fram med hjälp av en trippeltång. Det bästa utgångsläget är ett nytvättat hår som har fönats torrt då det alltid finns lite fukt kvar i håret som räcker för att få lockarna att fästa.

Var noga med att använda ett ordentligt värmeskydd oavsett vilket värmeverktyg du använder. Låt trippeltången arbeta uppifrån hjässan och ned och kläm försiktigt fram vågorna.

Här hittar du alla värmeverktyg.

Läs också Produkttips för torrt och skadat hår

Shoppa här:

Ionic Rollers

Remington

Värmespolar

Läs mer

CeraWand

Cera

Konformad locktång

Läs mer

CurlStyler

Cera

Trippeltång

Läs mer

Pro 180

Babyliss
Läs mer

Pro-Ion Straight

Remington
Läs mer
Tipsa dina vänner!