Hotshot But Hotter

Så doftar Linn Ahlborgs parfym Hotshot But Hotter

Vilka doftnoter innehåller nya Hotshot? Och vad skiljer den från den första parfymen? Vi berättar allt du vill veta här!

Nordicfeel Lifestyle

Hotshot But Hotter

Linn Ahlborg X Nordicfeel

Under hösten 2020 är Linn Ahlborg ambassadör för Nordicfeel och släpper därmed sin andra parfym Hotshot But Hotter. Parfymen säljs exklusivt hos oss på Nordicfeel och finns i en begränsad upplaga. Den första parfymen Hotshot lanserades i slutet av 2018 och såldes slut väldigt fort.

Hur skiljer sig Hotshot But Hotter från den första parfymen?

Den första parfymen var en kvällsmarkör som hade en fruktig karaktär av päron och persika som kombinerades med en varm bas av sandelträ och vanilj. Uppföljaren Hotshot But Hotter är en sofistikerad dagparfym med nya doftnoter från svartvinbär, bergamott och mandarin. Återkommande toner som även fanns i Hotshot är päron, jasmin, vanilj och patchouli som ger en spännande effekt till parfymen.

Hur doftar Hotshot But Hotter?

Hotshot But Hotter är en parfym som ska påminna dig om att våga leva i nuet och fånga varje unikt ögonblick. Det är en varm och stilren doft samtidigt som den är elegant och exklusiv på personen som bär den. De lekfulla toppnoterna av svartvinbär, bergamott och mandarin kombineras perfekt ihop med noter från hallon, neroli och jasmin. I basen finns vanilj och mysk som ger doften dess eleganta ton.

Toppnoter: Svartvinbär, bergamott, mandarin, päron och grönt äpple
Hjärtnoter: Hallon, Rose Absolute, neroli och jasmin
Basnoter: Patchouli, mysk, amber och vanilj

Parfymen är cruelty free och vegansk.

”Den här gången ville jag skapa en mognare doft. Hotshot But Hotter är mer sofistikerad och stilren samtidigt som den känns lekfull”

Här kan du läsa vår intervju med Linn.
Här hittar du alla Linns skönhetsfavoriter.

Tipsa dina vänner!