Nioxin Håravfall

3 produkter mot tunt hår och håravfall

Hur skapar man ett fylligt hår när utgångsläget är tunt och flygigt? Här tipsar vi om olika produkter från Nioxin som hjälper till att förebygga tunt hår och håravfall!

Nordicfeel Lifestyle

Nioxin Håravfall

1. Hair System Kit

Hair System Kit innehåller schampo, balsam och ett treatment som gör att ditt hår ser fylligare ut. Paketen finns för olika hårtyper, från fint till grovt hår.

För vem?

Alla som har hår som håller på att tunnas ut eller som har naturligt tunt hår.

Hur du använder produkterna:

1. Cleansern används som ett vanligt schampo, och hjälper till att avlägsna sebum, fettsyror samt smutspartiklar från hår och hårbotten.

2. Scalp Revitaliser ett lätt balsam som bidrar till att stärka håret och kontrollera fuktbalansen.

3. Behandla med Scalp som är berikad med antioxidanter och botaniska ämnen som bidrar till att skapa en frisk känsla i hårbotten.

2. Nioxin Diaboost

Nioxin Diaboost är en leave-in-behandling med aktiva ingredienser som jobbar i hårbotten och hårroten. Koffein, panthenol och niacinamid lyfter håret från roten och puffar till hårstråna vilket gör att de känns och ser tjockare ut i minst 8 timmar.

För vem?

Alla som vill få tjockare, fylligare rötter och som vill ha ett hållbart fönresultat med en ren känsla i hår och hårbotten.

Hur du använder produkten:

Applicera 6 pumptryck Diaboost i tvättat, handdukstorkat hår och massera i cirka 1 minut.

3. Night Density Rescue

Night Density Rescue är ett effektivt leave-in-nattserum vid akut håravfall. Antioxidanterna i produkterna motverkar fria radikaler och oxidering i hårbotten.

För vem?

Män och kvinnor som lider av akut håravfall eller som vill förebygga det.

Hur du använder produkten:

Applicera en hel pipett i hela hårbotten varje kväll innan du lägger dig och massera in produkten ordentligt.För bästa möjliga resultat, använd Night Density Rescue varje kväll i 3 månader

Shoppa här

 1. -30%
  1

  Trial Kit System 2 340 ml

  Nioxin
  356.3 kr 509 kr Lägg i varukorgen
 2. 2

  Diaboost 100 ml

  Nioxin
 3. 3

  Night Density Rescue 70 ml

  Nioxin

Om Nioxin

Nioxin skapar hårvård som främst passar dig med håravfall och tunt hår. Produkterna arbetar i hårsäckarna, och stimulerar blodtillförseln så ett starkare hårstrå kan växa. Varumärket har forskat mycket i problemen som orsakar själva håravfallen och hittat att det sitter både i hårstråna och i hårbotten.

Innehåll via Nioxin.

Tipsa dina vänner!