Redken ABC-serie

Redkens ABC – serien som räddar ditt skadade hår

Letar du efter en hårvårdsrutin som stärker ditt skadade hår? Redkens ABC stärker upp försvagade bindningar samtidigt som de återfuktar ditt hår. Läs mer om serien här!

Redken ABC-serie

Redken ABC-serien

Redkens populära ABC-serie är ett must-have-system för att återfukta och reparera alla typer av skadat hår. Detta allt-i-ett-system ger intensiv vård och skydd mot att hårfärg avtar, och är för alla hårtyper och hårtexturer. Acidic Bonding Concentrate-serien är formulerat med citronsyra. Detta är en alfa-hydroxisyra i Redkens koncentrerade Bonding Care Complex, vilket är en teknologi som stärker hårets försvagade bindningar samt förbättrar styrkan och motståndskraften hos torrt och skadat hår. Syftet är att uppnå omedelbart synliga resultat.

Vad kan man göra åt skadat hår?

Om du har torrt och skadat hår är det viktigt att komma ihåg att du kan återfukta och stärka håret med rätt hårvårdssystem. Redkens ABC-serie är ett perfekt hårvårdssystem för dig som känner att ditt hår är torrt och skadat. Serien reparera torrt och skadat hår som ger en hårförvandling med omedelbara resultat. 

Hur använder man serien?

När produkterna används som ett trestegssystem, med shampoo, balsam och leave-in-behandling, tillför Acidic Bonding Concentrates pH-vänliga formulas den intensiva vård och ultimata reparation som behövs för torrt och skadat hår.

Vad blir effekten av att använda ABC-serien?

Detta allt-i-ett-system ger intensiv vård och skydd mot att hårfärg avtar samtidigt som det stärker dina hårstrån. Serien är för alla hårtyper och hårtexturer.

 

 1. Acidic Bonding Concentrate 300 ml

  Redken

  Acidic Bonding Concentrate Shampoo rengör och vårdar håret samtisigt som de stärker upp försvagade bindningar.

 1. Acidic Bonding Concentrate 300 ml

  Redken

  Acidic Bonding Concentrate Conditioner vårdar håret, ger glans och hjälper till att släta ut håret.

 1. Acidic Bonding Concentrate 150 ml

  Redken

  Acidic Bonding Perfecting Concentrate ger värmeskydd och intensiv vård.

 1. Acidic Bonding Concentrate 150 ml

  Redken

  Acidic Bonding Concentrate Hårserum & Hårolja hjälper till att få ditt hår mjukt och välvårdat

Tipsa dina vänner!