Frizz Dismiss

Så slipper du och statiskt och frissigt hår

Kallt väder innebär ofta att håret blir statiskt, torrt och svårformat. Känner du igen dig? Frizz Dismiss är en serie från Redken som hjälper till att minimera friss och statiskt hår.

Nordicfeel Lifestyle

Frizz Dismiss

Använd rätt produkter

Vi anpassar våra klädstil efter olika årstider, men vad gäller för håret? Nu när vintern är här kan håret bli svårformat, torrt och känsligt av det kalla vädret. Detta kan bero på luftfuktigheten, som är förhållandet mellan den aktuella vattenmängden i luften och den maximala vattenmängden som luften kan innehålla.

I Sverige är luftfuktigheten i snitt 80% året om. Hög luftfuktighet innebär att håret är mättat med fuktighet vilket resulterar i att håret drar till sig vatten och sväller och skapar friss.

Du kan minska statiskt och frissigt hår genom att använda rätt produkter. Frizz Dismiss-serien från Redken minskar friss i hög luftfuktighet och passar till alla typer av svårformat hår. Produkterna innehåller den exklusiva Humidity-Resist Complex med Brazillian Pracaxi Oil och Aquatoril som gör håret mjukt och skyddar mot yttre faktorer.

Så använder du Frizz Dismiss:

Schampo

Frizz Dismiss schampo passar alla typer av svårkontrollerat och frissigt hår. Schampot rengör håret skonsamt och hjälper till att göra håret mjukt och hanterligt samtidigt som det skyddar håret mot luftfuktighet.

Inpackning

Frizz Dismiss Mask är en inpackningen som hjälper till att skydda håret i hög luftfuktighet och gör ditt hår mer medgörligt. Använd inpackningen innan du applicera ditt balsam.

Balsam

Frizz Dismiss balsam hjälper till att göra håret mjukt och hanterligt samtidigt som det skyddar håret mot det kalla vädret.

Treatments

Avsluta din hårvårdsrutin med vårdande produkter. Fly Away Fix är hårservetter som genast minimerar statiskt hår och flygighet. Innehåller lugnande lavendelolja och passar dig som har fint hår.

Frizz Dismiss Smooth Force är en lotion i sprayform som skyddar mot upp till 85 % luftfuktighet och jämnar utan att tynga ner. Ditt hår blir mjukt och mer hanterbart utan friss. Passar dig med tjockt hår.

Frizz Dismiss Rebel Tame är en leave-in cream som ger värmeskydd upp till 230 grader och har dessutom en långvarig friss-kontroll.

Du hittar alla Frizz Dismiss-produkter här.

Shoppa produkterna:

Frizz Dismiss Shampo

Redken
Läs mer

Frizz Dismiss Conditioner

Redken
Läs mer

Frizz Dismiss Mask

Redken
Läs mer

Frizz Dismiss Rebel Tame

Redken
Läs mer
Tipsa dina vänner!