Rebecca Stella

Rebecca Stellas bästa sminktips för fylligare läppar

Vet du om att du kan få fylligare läppar med hjälp av makeup? Rebecca Stella ger dig fyra enkla knep som gör att du kan sminka fram de perfekta läpparna!

Nordicfeel Lifestyle

Rebecca Stella

Preppa

Återfukta läpparna med läppbalsam så att de inte ser torra ut. För att skapa den perfekta basen kan du ta en klick av din concealer och applicera runt dina läppar. Blanda ut den noga så att man inte ser någon kant.

Förstora

Markera dina läppar med läppennan Pampered Lip Pencil från Rebecca Stella. Följ din egna konturlinje, men måla ungefär 1-2 mm utanför. Om du har väldigt spetsig amorbåge, som du vill lyfta, kan du fylla i den och måla den lite rakare. Dutta på lite highlighter på amorbågen och i mitten på underläppen.

Läppstift

Applicera läppstiftet Hello Stranger på läpparna. För att addera extra fyllighet kan du även dutta lite highlighter mitt på över- och underläppen och tona in nyanserna i varandra så att det blir en mjuk övergång.

Boosta med läppglans

För att ge läpparna det där lilla extra, applicera lite Ok, Honey Lip Gloss över ditt läppstift. Voila – nu har du snyggt fylliga läppar!

Tips på produkter från Rebecca Stella

Pampered Lip Pencil

Rebecca Stella
Läs mer

Hello Stranger

Rebecca Sella
Läs mer

Ok, Honey Lip Gloss

Rebecca Stella
Läs mer
Tipsa dina vänner!