Så fixar du en solkysst look med MAC Cosmetics

Vill du behålla sommarens solkyssta look? Spana in vår steg för steg guide för att möta hösten med en fräsch och levande hud.

Nordicfeel Lifestyle

Hösten är på ingång, men det behöver inte stoppa dig från att behålla den där fina, gyllene sommarhuden med glow och lyster. MAC Cosmetics erbjuder mängder av produkter inom olika kategorier. Läppstift, ögonskuggor, bronzers, highlighters. You name it, they got it! I denna guide lyfter vi fem produkter från MAC som hjälper dig att skapa säsongens snyggaste bronze-look.

1. Framhäv dina konturer

Börja med att applicera ett matt solpuder, MAC Bronzing Powder Matte Bronze, på punkter där solen naturligt når så som kinder, kindben och vid hårfästet för att rama in ansiktets konturer.

 1. Bronzing Powder 10 g

  MAC Cosmetics
  319 kr Tillfälligt slut Flera varianter

2. Highlighta för fin lyster

Använd sedan MAC Cosmetics highlighter strobe cream på de högsta punkterna i ansiktet för ett naturligt glow. Använd fingrarna för en naturlig look.

 1. Strobe Cream Liquid Highlighter 50 ml

  MAC Cosmetics
  439 kr Tillfälligt slut Flera varianter

3. Naturlig look med rouge

För att få till det solkyssta och lätt rodnande resultatet så applicerar du Glow Play Blush, en skimrande rouge i naturliga nyanser. Använd en borste eller svamp för att arbeta in i huden.

 1. Glow Play Blush

  MAC Cosmetics

4. Fixa en naturlig bronze

Svep ett tunt lager av en skimrande bronzer över hela ansiktet med en stor och fluffig borste för en jämn och gyllene look.

 1. Bronzing Powder 10 g

  MAC Cosmetics
  319 kr Tillfälligt slut Flera varianter

5. Få sminket att hålla hela dagen med härlig glow

För att uppnå det ultimata glowet, avsluta med att spraya ansiktet med Prep+Prime Fix+ Shimmer.

 

 1. Fix+ Primer And Face Spray 100 ml

  MAC Cosmetics
  259 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!