Topplista MAC Cosmetics

Nu finns MAC Cosmetics äntligen hos oss på Nordicfeel! Vi har samlat MAC's mest älskade favoriter i en topplista till dig, hitta dina nya sminkfavoriter bland deras storsäljare!

Sanna

MAC Cosmetics grundades 1984 i Kanada av Frank Toskan och Frank Angelo som tillverkade de första sminkprodukterna i sitt egna kök. En hel del har hänt sen dess och idag är MAC Cosmetics känt världen över. Du har säkert hört talas om Prep & Prime, Strobe Cream och Matte Lipstick med namn så som Ruby Woo och Velvet Teddy.

MACs produkter har gjort succe runt om i världen och med över 50 nya kollektioner varje år är MAC idag världens ledande professionella makeup-märke. MAC sätter trenderna i skönhetsbranschen samtidigt som de lägger stor vikt vid att lyfta mångfald. MACs produkter vänder sig till alla åldrar, alla nationaliteter och alla kön. Hitta din favorit bland hyllade foundations, vackra rouges och ikoniska läppstift som kommer i en mängd olika nyanser.

Topplista MAC Cosmetics

 1. 1

  Matte Lipstick 3 g

  MAC Cosmetics

  MACs ikoniska Matte Lipstick ger en matt finish med mycket färg och den krämiga formulan sitter hela dagen.

  265 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. 2

  Studio Fix Fluid Spf 15 Foundation 30 ml

  MAC Cosmetics

  En lättapplicerad foundation med medeltäckning som ger ett naturligt matt resultat. Håller upp till 24 timmar.

 3. 3

  Extended Play Gigablack Lash Mascara 5.6 g

  MAC Cosmetics

  En populär mascara som både förlänger och lyfter fransarna. Håller i 16 timmar, smular inte och är lätt att tvätta bort.

 4. 4

  Strobe Cream Liquid Highlighter 50 ml

  MAC Cosmetics

  Ge din hud lyster med MACs Strobe Cream som ljusar upp med antioxidanter, näringsgivande vitaminer, grönt te och skimrande partiklar.

Tipsa dina vänner!