Rebecca Stella smink

4 steg till en perfekt contouring

Vackra Rebecca Stella, mest känd som designer och TV-värdinna, ger 4 enkla tips på hur du lyckas framhäva dina ansiktsdrag med hjälp av contouring.

Nordicfeel Lifestyle

Rebecca Stella smink

Rama in & pigga upp

Rama in ansiktet med det ljusare solpudret i paletten Sculpt & Define Highlight & Contour Kit. Denna palett innehåller två puder i en ljus och mörk nyans samt concealer och highlighter. Arbeta dig runt pannan och ned för tinningen. Fortsätt ned till käkbenen och hela vägen fram till hakan. Glöm inte att sminka halsen för att jämna ut färg mellan ansikte, hals och dekolletage.

Markera sedan kindbenen genom att måla en diagonal linje, från mitten på örat i riktning mot näsans tipp. Sluta vid äpplet av kinden. Dra svagt några svep på båda sidorna av näsan, från näsvingarna och upp.

Framhäv

Puta med läpparna för att enklast se var den djupaste delen under kindbenen ligger. Där applicerar du det mörkare solpudret. Var noga med att sudda ut alla kanter och var sparsam med produkter. Bygg hellre på än att försöka sudda bort.

Jämna ut

Använd kräm-concealern för att trolla bort mörka ringar under ögonen. Jobba ut över högsta punkten på kindbenen för fin övergång och highlighter-effekt.

Ljusa upp T-zonen; applicera på nedre mitten av pannan, ned på näsryggen, på amorbågen och mitten av hakan. Dutta lätt på Stay Put Compact Powder för att fixera concealern.

Highlighta

Dutta lätt på highlightern med fingrarna på kindbenen, näsryggen, amorbågen, under brynbenet, samt inre ögonvrån.

Här kan du läsa hur du får fylligare läppar med hjälp av smink.

Produkter från Rebeccas makeuplinje Rebecca Stella

Sculpt & Define Highlight & Contour

Rebecca Stella

Paletten har två puder i en ljus och mörk nyans samt concealer och highlighter.

Läs mer

Stay Put Compact Powder

Rebecca Stella

Matt, transparant puder som ger en sammetslen finish som varar hela dagen.

Läs mer

You Make Me Blush!

Rebecca Stella

En kompakt rouge som ger en naturlig och fräsch look hela dagen.

Läs mer
Tipsa dina vänner!