6 skönhetsprodukter till sommaren

Här listar jag sex av mina absoluta skönhetsval till sommaren!

Alexandra

Solskydd

Investera i en bra solkräm och skydda din hud mot solens starka strålar! Vi rekommenderar Sun Wrinkle Control Cream SPF30 från Clarins som skyddar huden mot uttorkning samt hjälper till att förhindra synliga tecken på för tidigt åldrande.

Lätt BB Cream

Skippa din täckande foundation och satsa på en lätt BB Cream som låter huden andas. Vi väljer Nude Magique BB Cream från L’oréal som rättar till din hudton, täcker brister och förfinar hudens struktur.

Nudefärgat läppstift

Ingen har väl missat att nude-färgerna fortsätter att dominera även denna säsong. Läppstiftet Matte Lipstick Honeymoon från NYX är lika glamourös på kvällen till en mer detaljerad ögonmakeup som snygg till naken ögonmakeup på dagen.

Solkysst hud med brun utan sol

Ge din hud en solkysst ton med hjälp en av brun utan sol. Radiance-Plus Golden Glow Booster från Clarins är koncentrerade brun utan sol-droppar som du blandar med din ordinarie hudvårdsprodukt för en naturlig solbrun lyster. Perfekt när du vill ha gradvis färg!

Härlig sommardoft

I sommar vill vi bära L.12.12 Elle Sparkling från Lacoste som är en söt och lekfull doft med noter från macarons och patchouli. Denna parfym passar dig som gillar det klassiskt eleganta men ändå fruktiga parfymer.

Naglar i pastell

Härliga pastellfärger är helt rätt på naglarna i sommar! Vi gillar nagellacket Cafe De Nuit från L’oréal som har en härlig nyans i aprikos.

Våra skönhetsval:

Sun Wrinkle Control Cream For Face

Clarins

SPF 30 75ml

Läs mer

Nude Magique BB Cream

L'oréal Paris

Medium 30ml

Läs mer

Matte Lipstick

NYX

MLS35 Honeymoon 4g

Läs mer

Radiance-Plus

Clarins

Golden Glow Booster 15ml

Läs mer

L.12.12 Elle Sparkling

Lacoste

EdT

Läs mer

Color Riche

L'oréal

116 Cafe De Nuit

Läs mer
Tipsa dina vänner!