Maja Nilsson Lindelöfs vårlook – så fixar du den med SENSAI

Våren och vårens makeuptrender är äntligen här! Maja, som är ambassadör för SENSAI, har fått en härlig makeuplook som vi inte kan få nog av. Vill du återskapa den? Makeupartisten Robin har gjort en superenkel steg för steg-guide med produkterna och appliceringsteknikerna du behöver!

Nordicfeel Lifestyle

Glowing Base SPF10

En riktig primer-hjälte för en perfekt bas! Glowing Base är den perfekt lystergivande grunden till vilken vårmakeup som helst – och att den innehåller SPF10 är toppen nu när solen äntligen börjat titta fram igen.

Så här gör du: 

Applicera Glowing Base jämnt över ansiktet (som är rengjort och återfuktat!), gärna med en primer- eller foundationborste.

Glowing base SPF10

 1. Glowing Base 30 ml

  Sensai

Flawless Satin Moisture Foundation SPF25

Denna foundation har medel till hög täckning och återfuktande egenskaper – resultatet blir en jämnare hudton som strålar av lyster. Robin har använt nyansen 203 Neutral Beige på modellen.

Så här gör du:

Applicera Flawless Satin Moisture Foundation jämnt över ansiktet och ner mot halsen, gärna med en foundationborste och/eller en makeupsvamp. Buffa varsamt in produkten för en jämn och slät finish.

 1. Flawless Satin Moisture Foundation 30 ml

  Sensai

Translucent Loose Powder

Detta fixeringspuder gör att basen håller hela dagen, utan att matta ner den fina lystern som Flawless Satin Moisture Foundation ger. Ett tips är att endast applicera på några få utvalda ställen i ansiktet, gärna i t-zonen och under ögonen, för att bibehålla och lätt och luftig känsla.

Så här gör du:

Applicera pudret med mjuka och buffande rörelser för att få det att smälta samman vackert med Flawless Satin Moisture Foundation. Robin har använt en lite mindre puderborste för att applicera pudret med precision på utvalda områden.

 1. Translucent Loose Powder 20 g

  Sensai

Silky Bronze Natural Veil Compact Powder

Detta bronzingpuder ger huden naturlig glöd och värme, och det kan även appliceras för att förstärka dina konturer – för en vårig, solkysst och väldefinierad look. En bonus är att pudret dessutom har vårdande och fuktgivande egenskaper, samt SPF20! Robin har använt färgen 2 på modellen.

Så här gör du:

Använd en bronzingborste och svep pudret över ansiktet, fokusera på de punkter där solen faller naturligt på huden. Applicera även precis under kindbenen för en mer väldefinierad ansiktskontur.

 1. Silky Bronze Natural Veil Compact

  Sensai

Supreme Illumnator Highlighter

Vad vore en vårlook vara utan lite extra glow? Denna silkeslena highlighter smälter in i huden och ger en hälsosam lyster, samt förstärker dina ansiktsdrag ytterligare. Highlightern är dessutom lätt att bygga på för ännu mer glow – perfekt när du verkligen vill stråla på vårens och sommarens fester.

Så här gör du:

Använd en lite mindre borste och applicera highlightern på de högsta punkterna i ansiktet: kindbenen, ögonbrynsbenen, hakan, nästippen och ovanför överläppen.

 1. Supreme Illuminator 4 g

  Sensai

Blooming Blush

Vårens hetaste makeuptrend är utan tvekan rouge. Blooming Blush ger vackert fräscha och rosiga kinder. En hörna av rouget består av vitt, lystergivande puder – detta kan blandas med rouget för skräddarsytt glow. Robin har använt Blooming Blush i färgen 2 Peach på modellen.

Så här gör du:

Använd en liten rougeborste och applicera rouget i små och svepande rörelser. Börja på kinderna och arbeta dig upp mot kindbenens högsta punkter för en naturligt hälsosam, mjuk och rosig look.

 1. Blooming Blush 4 g

  Sensai

Styling Eyebrow Pencil

Bästa brynen på nolltid! Styling Eyebrow Pencil har ett ovalformat stift med en mjuk och pudrig konsistens som gör det enkelt att både forma och fylla i ögonbrynen. Ögonbrynspennan har en inbyggd borste som du kan styla brynen med, samt sudda linjer med för en mjukare look. Tar stiftet slut finns refiller att köpa – praktiskt och miljövänligt. Robin har använt färgen 2 Warm Brown på modellen.

Så här gör du:

Börja med att borsta brynen till önskad form. Fyll sedan i ögonbrynen med pennan. Borsta brynen med jämna mellanrum för en mjukare och mer tonad finish.

 1. Styling Eyebrow Pencil

  Sensai

Lasting Eyeliner Pencil

Fransmarkera ögonfransarna för en tätare och fylligare look. Lasting Eyeliner Pencil är en lättapplicerad och dubbelsidig eyelinerpenna. På den ena tippen finns det gelbaserade eyelinerstiftet, och på den andra tippen finns en mjuk svamp som man kan tona eyelinern med. Robin har använt färgen 2 Deep Brown på modellen.

Så här gör du:

Applicera eyelinern längs med den övre fransraden, försök komma så tätt inpå fransarna som möjligt. Använd sedan den inbyggda svampen och sudda eyelinern för att få en mjukare finish.

 1. Lasting Eyeliner Pencil

  Sensai

Eye Colour Palette

Att få till en perfekt balanserad ögonmakeup är inga problem med Eye Colour Palette – en ögonskuggspalett med fyra skuggor som harmoniserar vackert med varandra. Skuggorna är högpigmenterade, men har samma lätta känsla och behagliga textur som silke. Robin har använt paletten 2 Night Sparkle på modellen.

Så här gör du:

 1. Börja med att applicera den mellanbruna nyansen på hela ögonlocket, samt i ögongloben.
 2. Applicera den mörkaste nyansen längsmed den övre fransraden. Tona sedan in samma skugga i yttre ögonvrån, samt upp mot den yttre delen av globlinjen.
 3. Lägg den ljusaste ögonskuggan på den högsta punkten under ögonbrynet.
 4. Använd en fuktad borste och applicera den rostbruna ögonskuggan mitt på ögonlocket. Den fuktade borsten gör färgen mer intensiv!
 5. Applicera samma rouge som du hade på kinderna, men nu i globlinjen, för att skapa vacker balans med resterande makeup.
 6. Ta en liten ögonskuggsborste och blanda de två bruna nyanserna. Applicera tunt och fint längs med den undre fransraden för en vacker inramning av ögat. Glöm inte att sudda skuggan för ett mjukt resultat.
 1. Eye Colour Palette

  Sensai

Lash Volumiser 38°C Mascara

En ögonmakeup är sällan komplett utan en riktigt bra mascara – och det är här SENSAIs ikoniska 38°C-mascara kommer in i bilden. Lash Volumiser 38°C har intensivt svarta pigment, och formulan täcker och separerar varenda ögonfrans – fransarna ser nästan ut att ha multiplicerats! Och det bästa av allt: mascaran är resistent mot vatten, svett och oljor – den försvinner först när du tvättar av den i vatten som är 38°C eller varmare.

Så här gör du:

Börja med att applicera mascaran på de nedre fransarna, från rot till topp. Gör sedan samma sak på de övre fransarna. Använd dig gärna av sicksack-rörelser för ökad intensitet och fyllighet.

 1. Mascara Lash Volumiser 38 C 10 ml

  Sensai

Lip Pencil

En bra läppenna förstärker färgen på ditt läppstift och undviker att det flyter ut. SENSAIs Lip Pencil är en tunn och lättanvänd penna, och dess mjuka spets gör det enkelt att få till en jämn applicering. Läppkonturen blir formad till perfektion! Bra att veta är att en pennvässare ingår, så det är inget du behöver köpa separat. Robin har använt färgen 3 Innocent Pink på modellen.

Så här gör du:

Applicera läppennan längs med läppkonturen. Vässa pennan vid behov.

 1. Lip Pencil 1 g

  Sensai

The Lipstick

Gör vårens makeuplook komplett med ett lyxigt, återfuktande och närande läppstift som ger silkeslena och fylliga läppar. The Lipstick, som dessutom innehåller en anti-ageing formula, ger mjuka läppar, rik färg och strålande lyster. Robin har använt färgen 8 Satsuki Pink på modellen.

Så här gör du:

Applicera läppstiftet på läpparna med hjälp av den inbyggda penseln på Lip Pencil. Detta ger ett lite mer lekfullt och subtilt resultat!

 1. The Lipstick 3 g

  Sensai
Tipsa dina vänner!