How to: Naturlig look med fräknar

Spana in vår steg för steg guide för att skapa en naturlig look med trendiga fräknar!

Sanna

Sommaren och solen lockar fram de charmiga fräknarna – men är du inte en av dem som naturligt får ett fräknigt ansikte? Vi visar dig hur du kan skapa en naturlig sminkning med buskiga bryn, mjuka läppar och naturtrogna fräknar med produkter från MAC. MAC erbjuder mängder av produkter inom olika kategorier. Läppstift, ögonskuggor, bronzers, ögonbrynsprodukter. Använd produkterna som de är tänkta eller skapa nya användningsområden för dem, så som att använda en ögonbrynspenna till att skapa sommarens sötaste fräknar!

Fräknar

Använd båda sidor av MAC Shape + Shade Brow Tint för att måla dit prickar i olika storlekar för att skapa en naturlig look. Använd ditt finger och dutta försiktigt in produkten i huden.

Bryn

Använd MAC Brow Set för att borsta upp och sätta ögonbrynen. Använd sen den tunna penseln på MAC Shape + Shade Brow Tint för att fylla i där det är glest.

Ögon

Öppna upp och ljusa upp ögat med Mineralalize Skinfinish Highlighter som du applicerar på ögats högre punkter under ögonbrynen. Rama in ögat genom att använda en neutral, lite mörkare skugga vid globlinjen. Här fungerar Loud and Clear Eyeshadow perfekt. Välj nyans utifrån hur intensivt resultat du vill ha.

Läppar

Återfukta läpparna med MAC Prep + Prime Lip för en jämn och hållbar look innan du applicerar MAC Powder Kiss Lipstick. Fokusera det mesta av produkten i mitten av läppen och använd sedan fingret för att dutta ut läppstiftet för en mjukare finish.

Det här behöver du:

 1. Brow Set 8 g

  MAC Cosmetics
  265 kr Tillfälligt slut
 2. Shape & Shade Brow Tint 0.95 g

  MAC Cosmetics
  285 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 3. Prep + Prime Lip Base 1.7 g

  MAC Cosmetics
 4. Mineralize Skinfinish Powder 10 g

  MAC Cosmetics
  446 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 5. Loud and Clear Eye Shadow

  MAC Cosmetics
  185 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 6. Fix+ Primer And Face Spray 100 ml

  MAC Cosmetics
  325 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 7. Powder Kiss Lipstick 3 g

  MAC Cosmetics
  325 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!