Quick Fix

Checklista: 7 produkter att ha med sig i handväskan

Förändra, fräscha upp eller få makeupen att hålla längre. Vi tipsar om produkterna att lägga i väskan och de ultimata Quick Fix-tipsen.

Nordicfeel Lifestyle

Quick Fix

Fina läppar längre

Ett måste i väskan är ett extra lipgloss, lipliner eller läppstift. Investera i en vattenfast produkt för perfekta konturer som håller längre. Isadora Sculpting Lipliner Waterproof ger en intensiv färg och ett matt, elegant och långvarigt resultat. Använd som konturpenna eller istället för läppstift.

Ett krämigt läppstift är den perfekta quick fix-produkten. Upptäck en underbar palett av färger med högpigmenterade Nyx Matte Lipstick, En rik formula som håller produkten på plats längre.

Ögonöppnare x 3

Skapa en fräsch blick som håller från kontoret till middagen. Mascara 38°C Volumising ger ögonfransarna supervolym, längd och böjning i ett och kan med fördel byggas på under dagen utan ett klumpigt resultat.

Addera intensitet genom att packa ned en kajal i väskan. IsaDora Perfect Contour Kajal skapar effektfulla ögon på nolltid. Definiera, forma och addera en glamour-kick genom att skapa sensuellt sotiga eller lyxigt kattliknande ögon.

Öppna upp blicken med Lumene Nordic Light Instant Illuminizer. En flytande highlighter som skapar ett strålande resultat på nolltid. Applicera en droppe under ögonbrynet eller i inre ögonvrån genom att ”dutta” med fingertoppen. Tips: Använd produkten på kindbenets högsta punkt och addera ett somrigt glow.

En fläckfri bas

Packa rätt med magiska basprodukter som trollar bort en blank panna eller får kinderna att stråla av lyster. IsaDora Bronzing Powder är ett kompakt solpuder som kommer i ett praktiskt kit med puff.

Concealern är en ”måste ha-produkt” i varje väska. Max Factor Mastertouch All Day Concealer är en lättapplicerad penselconcealer som trollar bort mörka ringar och ljusar upp skuggor och ojämnheter på sekunder. Välj din nyans och skapa en lyxig lyster samtidigt som du återfuktar huden.

Här hittar du allt smink.

Läs också Före och efter: solkysst hud på ett kick

Shoppa här:

Sculpting Lipliner Waterproof

IsaDora
Läs mer

Matte Lipstick

NYX
Läs mer

Mascara 38°C Volumising

Sensai
Läs mer

Perfect Contour Kajal

IsaDora
Läs mer

Nordic Light Instant Illuminizer

Lumene
Läs mer

Bronzing Powder

IsaDora
Läs mer

Mastertouch All Day Concealer

Max Factor
Läs mer
Tipsa dina vänner!